Ti sem szoktatok anyósék előtt "enyelegni"?
Figyelt kérdés
Anyósoméknál lakunk. Néha tesóm is eljön hozzájuk és furcsálja, hogy a párommal idegenként viselkedünk, ha a nappaliban beszégetünk. Párom szerint ezt nem illik mindenki előtt csinálni, a háloszobába való az enyelgés. Tesómnak mindenesetre fura.2014. nov. 4. 07:46
1/15 anonim válasza:
Mit jelent neked az "enyelgés"?
Mert egy puszi belefér, vagy hogy megfogjuk egymás kezét,esetleg végigsímítjuk az arcát (intim helyen nem), viszont ennél többet nemcsak anyósék, de más elött sem illik, a kivülállónak is igen kellemetlen végignézni.
3/15 anonim válasza:
Simán belefér egy-egy puszi, vagy simogatás az arcon, karon. Az én anyóson kifejezetten örül, ha látja közöttünk a harmóniát, szeretetet.
4/15 anonim válasza:
Puszi, ölelés, kedves simogatás, egymásra mosolygás az még belefér. Ugyanúgy a becenevén hívom Anyósom előtt is, és ugyanúgy elmondom neki, hogy szeretlek, mintha ketten lennénk.
5/15 anonim válasza:
Ezek, amiket felsoroltak belefér, de szerintem ez nem is meríti ki az enyelgés fogalmát.
6/15 A kérdező kommentje:
Mi úgy viselkedünk minta húsz éve együtt lennénk. Sosem mondjuk egymásnak, hogy "szeretlek".
2014. nov. 4. 08:32
7/15 anonim válasza:
A szüleim 30 éve vannak együtt, de mondják egymásnak, hogy szeretlek, szóval ez nem ezen múlik.
8/15 anonim válasza:
Otthon is csak a hálószobában simogat meg? Nem szenvedsz a szeretetlenségtől?
9/15 anonim válasza:
Mit jelent a te fogalmaid szerint az enyelges?
10/15 anonim válasza:
Az én férjem se szeret a család előtt "enyelegni". Számára ez azt jelenti,hogy nincs nyelves csók csak egy gyors szájra puszi és max ölelés. Nem mondja mások előtt,hogy szeret viszont érezteti egy kedves simogatással. Amúgy mindenhol máshol megcsókol,ölel,simogat. De ez engem nem zavar. Ő ilyen prűd a család előtt de ez elfogadható. De az "enyelgés" mindenkinél mást jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!