Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért baj az, ha a párom...

Miért baj az, ha a párom finanszírozza az egyetememet? Miért gondolnak kitartott nőnek?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok negyedéves egyetemista. A párommal 1 éve költöztünk össze,és mondta,hogy örülne neki,ha ő fizetné az egyetemet és kifizet nekem bármit,amire szükségem van. Ő 31 éves jó állása van,nagyon szépen elvagyunk együtt. Kitakarítom a lakást,bevásárolok,mindig meleg finomsággokal várom Őt haza,intézem a postát. Viszont elmentünk a szüleihez,és nem szívleltek sem engem sem azt,hogy a párom mit csinál. Azt mondták,hogy semmi dolgom nincsen az életben,és,hogy csak élősködök a drága kicsi fiúkon. A párom megvédett,hogy ez egyáltalán nem így van. Ezt még nem is vettem fel magamra,de az egyik barátnőm azt mondta,hogy "sose hittem volna,hogy te kitartott nő leszel". Nem a plázákat járom és szórom a pénzt.Most őszintén mi a gond azzal,hogy tanulok és ezt a párom finanszírozza? Ez még nem kitartás.
2014. nov. 4. 14:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
#37, OK, hogy számodra ezt jelenti, csak nem kellene mások kapcsolataira általánosító kijelentéseket tenni, ha Te elvárod (jogosan), hogy más fogadja el, számodra mit jelent, akkor ugye neked is el kellene hinni és fogadni, hogy másnak mit jelent. Azt is, ha valakinek egy darab papírt...
2014. nov. 4. 17:31
 42/62 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagy kitartott! tanulsz,a parod fizeti hogy kesobb jo allasod legyen,szep eleted. ez nem kitartas. aki ezt mondja az egy barom allat.
2014. nov. 4. 17:40
 43/62 anonim ***** válasza:
32%
Mi teszel be a közösbe a p.nádon kívül? Semmit, ergo a szex az amivel fizetsz, pont ezt hívják kitartottnak, de lényegtelen...:d
2014. nov. 4. 17:45
 44/62 anonim ***** válasza:
52%
Bár ha te nem tartod annak, akkor nem, de nekem akkor is lesülne a pofámról a bőr, ha így élnék, másoktól függve és rajtuk élősködve.
2014. nov. 4. 17:47
 45/62 anonim ***** válasza:
45%
Már hogy ne lenne kitartott? Nincs bevétele, és a pasija pénzén élősködik. Egy büdös fillérért nem dolgozik meg maga.
2014. nov. 4. 17:54
 46/62 anonim ***** válasza:
100%
#45, érdekes, én mindig is, gyereknek is úgy képzeltem el az általam eszményinek tartott családmodellt, hogy összekerül a két fiatal, és KÖZÖSEN felépítik a közös egzisztenciájukat, mert hogy szerintem ez ad értéket egy kapcsolatnak, a közösen elért dolgok. És ja, ennek természetes része az is, hogy az egyik tanul, vagy vállalkozást indít be vagy akármi, és addig a másik a pénzkereső - akár felváltva is. És ettől a "felépítem a karrieremet, és utána megkeresem hozzá a hasonlóan önálló egzisztencia jó partit" dologtól kaptam mindig is hideglelést, ez a sors nem vonzott soha, nem kellene soha...
2014. nov. 4. 18:05
 47/62 anonim ***** válasza:
15%
Ez úgy lenne korrekt - főleg, ha a nő ajánlaná fel, de gondolom ez eszében sincs - hogy a pasi csak meghitelezi neki a tandíjat, majd ha már keres (vagy neadjisten szakítanak), visszafizeti! És nem, ez nem egy közös jővő építése egy 1 éves kapcsolatnál, hanem kizárólag a nő jövőjének építése, más pénzéből. Na de mindegy, ha van ilyen balek a pasi (persze a nők ezt nyilván "nagyvonalúna" hívnák :D), akkor csinálja...
2014. nov. 4. 18:11
 48/62 anonim ***** válasza:
62 %-os neked diszkalkuliád van?
2014. nov. 4. 18:13
 49/62 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom...Engem pl zavart mikor anno a párommal együtt éltunk,és Ő dolgozott,én meg ugyanezt csináltam amit Te otthon :) Igaz én akkor melót kerestem.

Miért nem mész el dolgozni most is,mint régebben? Szerintem azért nem jönne olyan rosszul az a pénz..

Attól pedig,hogy nem a pénzt szorod,hanem otthon csinálod a dolgod attól még Ő vesz meg neked mindent... :)

A helyedben azért ha eddig tudtál dolgozni suli mellett,akkor elmennék szépen keresni valami melót.. :) Netán még a párod szüleinél is bedobhatod magad.

2014. nov. 4. 18:35
 50/62 anonim ***** válasza:
0%
Azt vettem észre, hogy a nők milyen jól és könnyen tudják szórni más pénzét, hogy az "közös". Szerencsére fordított esetben ilyen ritkán van, a férfiak azért ennyire nem alázkodnának meg, hogy eltartsassák magukat olyan szöveggel, hogy "de drágám, hát gondolj a közös jövőnkre, fizesd mindenem".
2014. nov. 4. 18:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!