Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért baj az, ha a párom...

Miért baj az, ha a párom finanszírozza az egyetememet? Miért gondolnak kitartott nőnek?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok negyedéves egyetemista. A párommal 1 éve költöztünk össze,és mondta,hogy örülne neki,ha ő fizetné az egyetemet és kifizet nekem bármit,amire szükségem van. Ő 31 éves jó állása van,nagyon szépen elvagyunk együtt. Kitakarítom a lakást,bevásárolok,mindig meleg finomsággokal várom Őt haza,intézem a postát. Viszont elmentünk a szüleihez,és nem szívleltek sem engem sem azt,hogy a párom mit csinál. Azt mondták,hogy semmi dolgom nincsen az életben,és,hogy csak élősködök a drága kicsi fiúkon. A párom megvédett,hogy ez egyáltalán nem így van. Ezt még nem is vettem fel magamra,de az egyik barátnőm azt mondta,hogy "sose hittem volna,hogy te kitartott nő leszel". Nem a plázákat járom és szórom a pénzt.Most őszintén mi a gond azzal,hogy tanulok és ezt a párom finanszírozza? Ez még nem kitartás.
2014. nov. 4. 14:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
17%
Abban biztos lehetsz utolsó, hogy a nő nem azért dobta ki, mert megkérte a kezét, hanem mert egyszerűen nem kellett neki a csávó.Ennyi.Amúgy hiába magyaráztok, ha egy nő igazán szerelmes, akkor ha megkéri a férfi, igenis hozzámegy, hiába mondta azelőtt, hogy nem házasságpárti.Ha nem megy hozzá, akkor nem szereti a férfit.Ez a ne házasodjunk dolog, a férfiaktól ered, max van olyan nő, aki rábólint, azért hogy ne veszítse el a férfit.
2014. nov. 4. 16:31
 32/62 anonim ***** válasza:
74%

Azért elhiszed, hogy 17 év után elég jól meg tudom ítélni, hogy a saját párom mit miért tesz, legalábbis jobban mint egy vadidegen?:))))

(most ugye arról volt szó, hogy házasodni AKAR, és nem arról, hogy valaki halálos szerelmesen inkább kényszeredetten rábólint, csak el ne veszítse a másikat, magyarul belezsarolható)

2014. nov. 4. 16:39
 33/62 anonim ***** válasza:
23%
Tehát azért dobta ki, mert a csávó el akarta venni?:-)
2014. nov. 4. 16:45
 34/62 anonim ***** válasza:
55%

A "dobta ki"-t meg a "lapát"-ot én nem szeretem - még a konkurencia tekintetében se - mert megalázó. Fogalmazzunk úgy, hogy erőteljesen közrejátszott ez a körülmény abban, hogy mellettem döntött igen-igen rövid idő alatt.

(és ezt a valós sztorit csak az "olyan nők írják, akiket nem kérnek meg"-re reagáltam)

2014. nov. 4. 16:56
 35/62 anonim ***** válasza:
11%

De ha én feltennék egy ilyen kérdést:

"21 éves fiú vagyok, megismerkedtem egy 30 éves nővel, ő jól keres, odaköltöztem hozzá. Azt mondta fizeti a tandíjamat az egyetemen, én itthon vagyok a lakásban, szeretem ezt a szerepet, jól elvagyok egész nap."

Vajon mennyien fognák itt a "pártomat" azok közül, akik most itt védik a lányt?

2014. nov. 4. 17:07
 36/62 anonim ***** válasza:
Ja és a kérdés: Mot ezért én egy kitartott selyemfiú vagyok? :D
2014. nov. 4. 17:08
 37/62 anonim ***** válasza:
72%
Én pedig nőként mondom, hogy szerintem semmi köze nem volt a dolognak a házassághoz, egyszerűen téged szeretett és kész.Amúgy meg tök mindegy, engem tényleg nem érdekel, hogy ki házasodik, meg ki nem, de azt ne állítsátok, hogy csak egy darab papír, mert annál jóval több.Jöhetnék megint a rengeteg jogi dologgal, de igazából nem is ez lényeg, hanem hogy számomra a házasság azt jelenti, hogy egyértelműen biztos vagyok benne, hogy én ehhez az emberhez szeretnék tartozni, hivatalosan, és minden formában.A törvény szerint is egy család szeretnék vele lenni.Az ő nevét szeretném viselni, és azt szeretném, hogy mindenki elismerje, hogy a felesége vagyok.Számomra ezt jelenti a házasság.
2014. nov. 4. 17:14
 38/62 anonim ***** válasza:
100%
#35, én pl simán... szerintem egy párkapcsolatban a tanulás egy fontos közös befektetés a jövőbe, a dolog független attól, hogy épp melyik a kereső és melyik a tanuló fél.
2014. nov. 4. 17:18
 39/62 anonim ***** válasza:
47%
Nekem semmi bajom a házassággal, de én később biztos nem engedném utána őket elválni. Ha annyira biztosak voltak a dolgukban, hogy azzal az emberrel akarják leélni az egész életüket, és semmi sem állhat soha közéjük, hogy megesküdtek rá ország-világ előtt, hát akkor legyen is úgy! :d
2014. nov. 4. 17:19
 40/62 anonim ***** válasza:
Utolsó, a szándék a fontos :-)
2014. nov. 4. 17:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!