Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért baj az, ha a párom...

Miért baj az, ha a párom finanszírozza az egyetememet? Miért gondolnak kitartott nőnek?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok negyedéves egyetemista. A párommal 1 éve költöztünk össze,és mondta,hogy örülne neki,ha ő fizetné az egyetemet és kifizet nekem bármit,amire szükségem van. Ő 31 éves jó állása van,nagyon szépen elvagyunk együtt. Kitakarítom a lakást,bevásárolok,mindig meleg finomsággokal várom Őt haza,intézem a postát. Viszont elmentünk a szüleihez,és nem szívleltek sem engem sem azt,hogy a párom mit csinál. Azt mondták,hogy semmi dolgom nincsen az életben,és,hogy csak élősködök a drága kicsi fiúkon. A párom megvédett,hogy ez egyáltalán nem így van. Ezt még nem is vettem fel magamra,de az egyik barátnőm azt mondta,hogy "sose hittem volna,hogy te kitartott nő leszel". Nem a plázákat járom és szórom a pénzt.Most őszintén mi a gond azzal,hogy tanulok és ezt a párom finanszírozza? Ez még nem kitartás.
2014. nov. 4. 14:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, ettől nem vagy kitartott, a tanulás is munkavégzés, a kettőtök közös befektetése a jövőtökbe, a ti családi projektetek, ennyi. Senkinek semmi köze hozzá...
2014. nov. 4. 15:29
 22/62 anonim ***** válasza:
35%

21, pedig igaz. Tényleg csak egy papírdarab.

(egy házas)

2014. nov. 4. 15:31
 23/62 anonim ***** válasza:

ma 15:14

nem te vagy, aki a múltkor kérdést írt ki, mert molesztálja az apukája?

2014. nov. 4. 15:35
 24/62 anonim ***** válasza:
51%

"21, pedig igaz. Tényleg csak egy papírdarab.

(egy házas)"

Hät nagyon sajnàllak, hogy a te häzassàgod csak egy papirdarab.

2014. nov. 4. 15:36
 25/62 anonim ***** válasza:
64%
#21 "Ezt, hogy a häzassàg csak egy papir, azok mondjàk, akik nem akarnak elkötelezödni véglegesen, mert nem biztosak abban, hogy az adott emberrel akarnak maradni.Pont." - ja, mi is csak a 18. éve vagyunk nemházasok, nyilván mert egyikünk se akar elköteleződni a másik mellett egy átlag 13 éves tartamú házaságban...és nálunk is mellettem végezte a párom a felsőoktatást fél-állás mellett ... most meg ő keres többet, mert nekem van hullámvölgyben épp a vállalkozás... és ja hiába vagyunk 18 éve közös kasszán, közös tulajdon a ház a kocsi, stb - de nem akarunk elköteleződni.... ja...
2014. nov. 4. 15:37
 26/62 anonim ***** válasza:
14%

25, csak nyugodtan, ha téged ez boldoggá tesz.

De mi nem szorulunk rá a sajnálatodra, sem máséra.

2014. nov. 4. 15:40
 27/62 anonim ***** válasza:
80%
#14 "Eppen ezert aggodnak a szulei, hogy a dragalatos kisfiuk egy "vadidegen" no tanulmanyait finanszirozza. Aztan esetleg mikor vegez, fog maganak egy fiatalabb bikat, a kisfiuk meg nez mint hal a szatyorban" - miért, ezt nem tehetné meg a Kérdező pont ugyanúgy egy házasságban is, ha ez lenne a célja? Őszintén, szerinted bárkit, bármi komolytól visszatartott már egy tetves válóper? (ami ráadásul sokkal egyszerűbb, bejáratottabb, mint egy élettársak közötti vagyonjogi per... válóper = - 2 óra az ember életéből, ennyi...)
2014. nov. 4. 16:03
 28/62 anonim ***** válasza:
40%
De, megtehetne, csak eppen a hazassag jelez egy elkotelezodest a masik iranyaba, tehat egy elettarsi kapcsolat meg egy hazassag alapjai teljesen masok.
2014. nov. 4. 16:07
 29/62 anonim ***** válasza:
38%
Ezt a "Házasság csak egy papír " mondatot azok a szegény nők szajkózzák, akiket a pasasuk nem hajlandó elvenni.Sajnálom,de ez van.
2014. nov. 4. 16:09
 30/62 anonim ***** válasza:
63%

#29, én férfi vagyok - csak szólok...

(tudod, a kapcsolatunk elején, úgy a szokott 3

.évnél:) volt egy válságperiódusunk, külön voltunk egy fél évet, és bejött a képbe egy potenciális 3. És hát elkövette azt a balgaságot, hogy megkérte a zasszony kezét - mint utólag megtudtam... úgyhogy igen hamar helyre jött ezek után a mi kapcsolatunk)

Sajnálom, de ez van, nem minden nő házasság-párti:)

Számomra az, hogy valaki nem hisz a házasság intézményében, az egy világszemléletet jelöl, és nem a másikhoz fűződő kapcsolatát. Ennyi.

2014. nov. 4. 16:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!