Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális az ha az anya szájon...

Normális az ha az anya szájon puszilja felnőtt fiát?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A páromat (mostanra férjem) 15 évesen ismertem meg, ő volt 18 éves. Rá 2 évre odaköltöztem hozzájuk, mert terhes lettem és az én anyám kitagadott. Egyre többször vettem észre, hoby anyósommal szájrapuszinak, ami engem meglehetősen zavart. Ennek hangot is adtam, és anyóa azóta utál engem. Eltelt azóta pár év, és még mindig azt kell hallanom, hogy "hát miért zavar ez téged"

Férjem a legkisebb gyerek, mindig is anyuuci pici fia volt és azt mondja hoby ha az anyja ezt akarja akkor ö nem ellenkezik. Az ominózus eset után és mielőtt megszületett a lányunk elköltöztünk onnan.

Szerintetek ez mennyire normális?

2014. okt. 26. 20:30
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Igen mert tudtam hogy ha elköltözünk ez az alvás megszünik. Viszont a szájrapuszi bármeddig megmaradhat. Én nem továbbfűzni szerettem volna, csupán ezt is leirtam, hogy lássátoj nem vagyok egy sárkány és sokmindent eltűrtem. Természetesen még tudnék mesélni, dehát minek
2014. okt. 28. 10:06
 32/34 anonim ***** válasza:

szerintem beteges, a hajsimogatásos altatással együtt meg pláne

nem szexualitást látok benne, hanem valami beteges típusú kapcsolódást köztük

2014. okt. 28. 10:46
 33/34 anonim ***** válasza:

Elég gusztustalan és beteg dolog szerintem. Nem csodálom hogy zavar. De hogy a párod hagyja, az megdöbbent!

(Most olvasok egy könyvsorozatot, amiben elég sok a vérfertőzés egy boszorkány családban. Na az is beteg. De az csak könyv....)

Életében nem jutna eszébe az anyósomnak, hogy szájra puszit adjon a férjemnek (fiának), pedig ő az egy szem fia 2 lány mellett, és ő a kedvence is:D de akkor sem.

2014. okt. 30. 15:29
 34/34 anonim ***** válasza:

engem nem nyugtatna, hogy a férjem csak amiatt nem csinál valamit mert fizikai akadály van a távolság miatt az anyja között

ki tudja még mik derülnek ki a férjedről idővel

2014. okt. 31. 06:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!