Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális az ha az anya szájon...

Normális az ha az anya szájon puszilja felnőtt fiát?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A páromat (mostanra férjem) 15 évesen ismertem meg, ő volt 18 éves. Rá 2 évre odaköltöztem hozzájuk, mert terhes lettem és az én anyám kitagadott. Egyre többször vettem észre, hoby anyósommal szájrapuszinak, ami engem meglehetősen zavart. Ennek hangot is adtam, és anyóa azóta utál engem. Eltelt azóta pár év, és még mindig azt kell hallanom, hogy "hát miért zavar ez téged"

Férjem a legkisebb gyerek, mindig is anyuuci pici fia volt és azt mondja hoby ha az anyja ezt akarja akkor ö nem ellenkezik. Az ominózus eset után és mielőtt megszületett a lányunk elköltöztünk onnan.

Szerintetek ez mennyire normális?

2014. okt. 26. 20:30
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
42%
Fúújjj 11. Az én gyerekem 1x lenne lehetősége szájon puszilni.
2014. okt. 26. 21:09
 12/34 anonim ***** válasza:
44%

Ennyi idősen már nem igazán normális, kamasz kor előtt még oké, nalunk is szokás..

Fura,hogy a párodnak nem fura...

2014. okt. 26. 21:12
 13/34 anonim ***** válasza:
37%
Szokás kérdése, nem kellene ezen kiborulnod.
2014. okt. 26. 21:13
 14/34 anonim válasza:
30%
A mi családunkban is megszokott volt, de mi csak Anyukánknak adtunk szájra puszit. Lefekvés előtt, meg mikor már kolisok voltunk akkor mikor haza mentünk vagy épp vissza. Mikor férjhez mentem, akkor leszoktam róla automatikusan. Sztem egyáltalán nem ciki és undor1űító, hisz az Édesanya♥ van mindenkihez a legközelebb.
2014. okt. 26. 21:34
 15/34 anonim ***** válasza:
69%
Sztem sem kicsiként sem később nem normális. Én is szóvá tenném ha a párom ezt csinálná.
2014. okt. 26. 21:50
 16/34 anonim ***** válasza:
83%

Sok az agybeteg pedo-mama!

Persze őszerintük teljesen normális, hogy lesmárolják a felnőtt fiúkat...

2014. okt. 26. 22:48
 17/34 anonim ***** válasza:

Azért, mert nálatok nem szokás, nem kell lepontozni..

Mindenkinél vannak szokások.

A szüleink így nőttek fel, így ők is így csinálták, mi is felnőttünk, nem lett semmi bajunk..

Viszont nagyon sok időt töltöttem azőta más környezetben ( nem úgy, mint anno a szüleim) és tőlem is távol ál, nem fogom szájon piszilni a gyerekem...

De ez nálunk normális..

X évvel ezelőttre gondoljatok a politikusok csókjaira... Normális volt, ma mar nem az, még a férfiak közti puszi is fura..

Ez a baj az emberekkel, hogy mindent ami más, mint az ő kis világukban elítélnek..

Egyébként felnőtt embereknél tényleg fura.. És az is az, hogy szólszhogy ez zavar, és még rákontráz, és provokál az anyósod..az is, hogy aférjed is semmibeveszi a véleményed.....

2014. okt. 27. 07:26
 18/34 anonim ***** válasza:
0%
szerintem az teljesen belefért, hogy honekker és csaucsau szájoncsókolja egymást
2014. okt. 27. 08:36
 19/34 A kérdező kommentje:
Nem veszi semmibe a véleményem. Utana elköltöztünk, és már nem smárolnak (ami neked oly természetes)
2014. okt. 27. 09:21
 20/34 anonim ***** válasza:
44%
Nem normális,és az sem,amikor a kisbabát,vagy bármilyen korú gyermekét "puszilja szájon" . Részemről ez tilos dolog, ugyanúgy,mint a meztelenkedés és fehérneműben járkálás a gyerek előtt!!
2014. okt. 27. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!