Normális az ha az anya szájon puszilja felnőtt fiát?
Sziasztok. A páromat (mostanra férjem) 15 évesen ismertem meg, ő volt 18 éves. Rá 2 évre odaköltöztem hozzájuk, mert terhes lettem és az én anyám kitagadott. Egyre többször vettem észre, hoby anyósommal szájrapuszinak, ami engem meglehetősen zavart. Ennek hangot is adtam, és anyóa azóta utál engem. Eltelt azóta pár év, és még mindig azt kell hallanom, hogy "hát miért zavar ez téged"
Férjem a legkisebb gyerek, mindig is anyuuci pici fia volt és azt mondja hoby ha az anyja ezt akarja akkor ö nem ellenkezik. Az ominózus eset után és mielőtt megszületett a lányunk elköltöztünk onnan.
Szerintetek ez mennyire normális?
Jesszus, pedig az altatás is nagyon gáz.
3-as: honnan veszed ezt az amerikai dolgot? Elég sokat voltam már kint, de még sosem láttam szájra csókto. Bocs, puszit.
Ez abnormális !
Sok szülőt látom hogy a gyerekének a szájára adja a puszit !
Nem törődve azzal hogy a szülő dohányzik stb... Gondolom hogy mindenkinek mások az elvei de ez engem is kiborít !
Tehát nem vagy egyedül !!!
Nem kell kiforgatni a szavaim.. Ygerekeknél vannak helyek,ahol normális, semmit nem kell mögé képzelni.. Felnőve pedig a gyerek fokozatosan leszokik róla.. Ahogy a meztelenkedésről is.....
Azért továbbfűzted. Asztorit.. Altatás.. Hajsimogatás...stb..erről eddig szó sem volt..
Egyébként az,hgy két nem szerelmes felnőtt szájpuszit ad az fura..eddig is ezt írtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!