Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális az ha az anya szájon...

Normális az ha az anya szájon puszilja felnőtt fiát?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A páromat (mostanra férjem) 15 évesen ismertem meg, ő volt 18 éves. Rá 2 évre odaköltöztem hozzájuk, mert terhes lettem és az én anyám kitagadott. Egyre többször vettem észre, hoby anyósommal szájrapuszinak, ami engem meglehetősen zavart. Ennek hangot is adtam, és anyóa azóta utál engem. Eltelt azóta pár év, és még mindig azt kell hallanom, hogy "hát miért zavar ez téged"

Férjem a legkisebb gyerek, mindig is anyuuci pici fia volt és azt mondja hoby ha az anyja ezt akarja akkor ö nem ellenkezik. Az ominózus eset után és mielőtt megszületett a lányunk elköltöztünk onnan.

Szerintetek ez mennyire normális?

2014. okt. 26. 20:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
23%
lehet hogy titokban még csinálják, mikor nem látod.
2014. okt. 27. 12:38
 22/34 anonim ***** válasza:
50%
Miről beszélsz?A smárolás meg a puszi ég és föld.Inkább azoknak kéne magukba nézniük akik ebben bármilyen szexualitást vélnek felfedezni...
2014. okt. 27. 14:08
 23/34 anonim ***** válasza:
23%
Na de honnan tudjuk, hogy kinek hol van mindeközben a nyelve, főleg ha a hátam mögött csinálják?
2014. okt. 27. 14:42
 24/34 A kérdező kommentje:
Úgy aludt el az anyja mindig, hogy a "hátába kellett bujni" és a haját simogatni. Magyarán el kellett altatnia a páromnak. Ezt még elviseltem, de a smacit már nem. Én nem gondolom hogy bem voktam engedékeny!
2014. okt. 27. 16:22
 25/34 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért de rohadtul görcsöl az epém
2014. okt. 27. 16:25
 26/34 anonim ***** válasza:

Jesszus, pedig az altatás is nagyon gáz.

3-as: honnan veszed ezt az amerikai dolgot? Elég sokat voltam már kint, de még sosem láttam szájra csókto. Bocs, puszit.

2014. okt. 27. 18:09
 27/34 anonim ***** válasza:
88%
Az anyósod egy elmeroggyant, és a párod is, ha ezt normálisnak látja!
2014. okt. 27. 18:23
 28/34 anonim válasza:
88%

Ez abnormális !

Sok szülőt látom hogy a gyerekének a szájára adja a puszit !

Nem törődve azzal hogy a szülő dohányzik stb... Gondolom hogy mindenkinek mások az elvei de ez engem is kiborít !

Tehát nem vagy egyedül !!!

2014. okt. 27. 19:25
 29/34 anonim ***** válasza:
Nekem a Psycho film jut eszembe róluk.
2014. okt. 27. 20:54
 30/34 anonim ***** válasza:

Nem kell kiforgatni a szavaim.. Ygerekeknél vannak helyek,ahol normális, semmit nem kell mögé képzelni.. Felnőve pedig a gyerek fokozatosan leszokik róla.. Ahogy a meztelenkedésről is.....

Azért továbbfűzted. Asztorit.. Altatás.. Hajsimogatás...stb..erről eddig szó sem volt..

Egyébként az,hgy két nem szerelmes felnőtt szájpuszit ad az fura..eddig is ezt írtam..

2014. okt. 28. 07:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!