Normális az anyós?
Sziasztok! 2 honapja költöztünk a házunkba. Anyos ide akart költözni (20 ezer ft a jövedelme) amit természetesen nem engedtünk, hisz nem idegeskedni és közösködni szeretnénk hanem élni az életünket a saját házunkban és a 3 gyermekünkel. (lenne hely neki) Ma felhivtam telefonon, hogy pénteken nőgyógyászatra kell mennem, ha tud akkor legyen szives vigyázni a legkisebb gyerekre, a másik 2 meg oviba lesznek. Erre azt a választ kaptam, hogy nem vigyáz az unokájára , mert nem lakhat itt, vessek magamra. Ő a barátjánál lakik, szóval azt sem mondhatja nincs hol laknia...
Most tényleg én voltam a gonosz?
Én úgy gondolom, hogy inkább megyek a gyerekkel a dokihoz,minthogy elviseljem őt nap mint nap. Mindenbe beleszól, és nem is nagyon tisztálkodik.
Segíti igen de nem akar senki a másik nyakára költözni gondolom :)
A másik,hogy biztosan segítenének ha olyan helyzet lenne,hogy a híd alá kéne mennie.
Nem voltál gonosz kedves kérdező :)
Ha ugy lenne akkor elgondolkodnék rajta. bár annyi bántást mint töle soha senkitöl nem kaptam. És ugye amilyen a fogadjisten.... :)
Egyébként 8 gyereke van. 6 menye. Mind a 6 menyét utálja. Mindegyiknél eljátszotta ezt, hogy ő odaakar kérdezni. Senki nem engedte...valyon miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!