Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális az anyós?

Normális az anyós?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2 honapja költöztünk a házunkba. Anyos ide akart költözni (20 ezer ft a jövedelme) amit természetesen nem engedtünk, hisz nem idegeskedni és közösködni szeretnénk hanem élni az életünket a saját házunkban és a 3 gyermekünkel. (lenne hely neki) Ma felhivtam telefonon, hogy pénteken nőgyógyászatra kell mennem, ha tud akkor legyen szives vigyázni a legkisebb gyerekre, a másik 2 meg oviba lesznek. Erre azt a választ kaptam, hogy nem vigyáz az unokájára , mert nem lakhat itt, vessek magamra. Ő a barátjánál lakik, szóval azt sem mondhatja nincs hol laknia...

Most tényleg én voltam a gonosz?

Én úgy gondolom, hogy inkább megyek a gyerekkel a dokihoz,minthogy elviseljem őt nap mint nap. Mindenbe beleszól, és nem is nagyon tisztálkodik.

2014. okt. 13. 19:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%
Nem vagyok ideges, az én családom normális, mi segítjük egymást ;)
2014. okt. 13. 20:36
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

Segíti igen de nem akar senki a másik nyakára költözni gondolom :)

A másik,hogy biztosan segítenének ha olyan helyzet lenne,hogy a híd alá kéne mennie.

Nem voltál gonosz kedves kérdező :)

2014. okt. 14. 03:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Ha ugy lenne akkor elgondolkodnék rajta. bár annyi bántást mint töle soha senkitöl nem kaptam. És ugye amilyen a fogadjisten.... :)

Egyébként 8 gyereke van. 6 menye. Mind a 6 menyét utálja. Mindegyiknél eljátszotta ezt, hogy ő odaakar kérdezni. Senki nem engedte...valyon miért nem?

2014. okt. 14. 06:14
 14/14 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván mert olyan kedves odaadó az anyós :-D A két vőjéhez nem akart odaköltözni? :-) No de akkor mindenki megnyugodhat: ha a barátja nem íratja rá anyóspajtira a házát-vagyonát vagy kidobja,a nyolc gyereke majd összeadja neki az öregotthon díját. Lehet felháborodni de senki,igen senki se köteles együttélni azzal aki lelkileg meg akarja nyomorítani szándékosan. Nem beteg,aki nem tudja mit tesz. Hanem tudatosan aláz és ő a másik szenvedésétől érzi jól magát.
2014. okt. 14. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!