Hogyan éljem túl anyósomat?
Nyelj nagyokat, tűrj. Nála akarsz lakni, az az ő otthona, alkalmazkodj.
Vagy maradj anyukádnál.
En is eltem fel evet az anyosommal.....Remalom volt:-)))A ferjemmel folyton oltek egymast, hetvegente max 8 ig lehetett aludni utana doromboltek h ebreszto,es amikor felebredtunk az elso dolog az volt,h a kezunkbe nyomott egy ablak para lehuzot (tudod mint amivel leszededa. Kocsirol a jeget csak nem eles) es vegig kellett huzni a szobank ablakan,h ne follyon bele a feher keretbe a viz,mert akkor elfeketedik...mivaaan????:-))))
Zuhanyzasnal ugyanez,ablak tisztito vegig a csempeken,utana attorles kendovel.Este 6 itan nem lehet enni,mert akkor koverek leszunk (55 kilo vagyok) igy ejjel 3 kor osontunk ki a ferjemmel enni valamit:-))))
Csoki nem volt a hazaban,utalta,ugyhogy amikor elmentunk a boltba vettunk es megettuk a kocsiban mint a gyerekek:-))))Folyamatos beszolasok a megagyazasra,karacsonyfadiszek csak ott lehettek a fan ahova o mondta (ult es mondta h hova tegyem),mindig olyan erzesunk volt h utal minket,rossz volt a hangulata meg sertodottnek tunt....
Viszont az aposom tok boldog volt h ott lakunk:-)))Engem annyira nem zavart,betartottam a szabalyokat mert szerintem elmebeteg,betegekkel meg nem vitatkozunk,nagyokat bologattam utana meg a haverokkal/csaladdal halalra rohogtuk magunkat:-))))))))
Szoval tulelheto,csak vedd ugy mintha egy allatkerti seta lenne:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!