Hogyan állíthatnánk le anyósomat? Teljesen elborult az agya, amiért használt lesz a babaholmik nagy része.
A páromnak is van az első házasságából 2 gyermeke, nekem is. Kiderült, hogy jön a közös baba. Anyósom nagyon örült, addig, amíg ki nem derült, hogy nem új holmikat fogunk venni, hanem a babadolgok nagy része (kiságy, babakocsi, hordozó, játszószőnyeg, ruhák, játékok...) használt, a fiaimtól jó állapotban megmaradt lesz. Természetesen fog kapni új dolgokat is, de feleslegesnek érzem, hogy mindent lecseréljünk. Anyósom teljesen fel van ezen háborodva, szerinte mindenből újat kellene vennünk. Már megmondtuk neki, hogy arra se pénzünk se kedvünk nem lenne és fogadja el a döntésünket, de nem tud vele megbékélni.
Hogyan tudnánk vele elfogadtatni ezt, hogy ne minden egyes nap ezen menjen a balhé (együtt lakunk).
Ha az anyós lakik nálatok, az a minimum, hogy befogja a száját, és meghúzza magát!
Ha neki nem tetszik, amit csináltok és ahogyan csináljátok, akkor mehet Isten hírével...
kedves 5-ös!
javaslom, hogy olvasd el a kérdező kommentjét! 2-es számú!
5-ös, a kérdező fogadta a SAJÁT házába az anyósát, nem fordítva! Azért ez marhára nem mindegy...
Amúgy én megmondanám a kedves mamának, hogy rendben, ha szerinte mindenből új kell, akkor menjen, és vegye meg ő, végülis neki nem jó a nagyobb tesóktól örökölt kiságy stb... (ezt a hülyeséget amúgy, az én gyerekem abban a kiságyban fog feküdni nemsokára, amit anno még NEKEM vettek anyuék... ha vigyáz rá az ember, nincs annak semmi baja...)
26N
Esetleg vegye meg a sajat penzebol.
Ha viszont nem akarja, akkor meg kell mondani neki, hogy ha meg egyszer emiatt vitazik vagy szobahozza, akkor felalltok es otthagyjatok, masik szobaba mentek, es nem szoltok hozza.
Egy idoutan megunja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!