Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt valakinek a párterápia?
Mi voltunk, de már akkor amikor bennem megszületett a döntés a válásra. Én válási mediációnak fogtam fel, de volt férjem részéről pedig színjáték volt, ott akarta elmagyarázni, hogy ő semmiről sem tehet. Ennek az lett vége, hogy olyan tutin fel volt építve az egész, hogy ő maga mesélte el, hogy megcsalt másodszorra is, amit addig csak sejtettem és azt is, hogy gyomorszájon rúgott.
Két ülésig jutottunk a második és a haramadik között úgy megvert, hogy alig tudtam felkelni a padlóról, akkor pedig már nem is éltünk együtt.
Biztos vannak sikeres terápiák ez szerintem attól függ, hogy mi a valós probléma ami megoldásra vára ill. az, hogy mennyire volt jó valamikor a kapcsolat, akkor fel lehet ezt tárni. De azt is el kell fogadni, ha agey kapcsolatnak vége, azt akarattal nem lehet összetartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!