Elfogadnád anyósod használt babacuccait?
Ha olyan helyzetben lennénk, hogy számít minden fillér (azért egy babakocsi meg kiságy nem olcsó mulatság újonnan), akkor természetesen elfogadnám gondolkodás nélkül (ha jó állapotú, és nem ütött-kopott vacak, ami szétesik 2 hét alatt).
Ha megengedhetjük magunknak, hogy mindenből újat vegyünk, és nem számít, mennyiért, akkor természetesen inkább újat vennék, amiből csak lehet!
Most akkor anyós adja, vagy sógornő?
Mert anyós csak ne ajándékozgassa sógórnő cuccait.
Amúgy, ha jó szívvel adják, jó állapotban vannak, akkor miért ne, igen nagy segítséget jelent ez nektek. Elfogadnám, igen. Én azt hittem, hogy a férjed húgáról van szó, aki mondjuk 20éve volt baba.
Először is: nem értem.
Anyósod adná a sogórnődről lemaradt ruhákat, amiket esetleg 25 éve a padláson őriz??
Avagy a sógornőd adná a saját gyereke után a megmaradt babacuccokat? Ebben az esetben nem értem anyós jelenlétét a kérdésben.....
A 2 nem mindegy, ugyanis ha tényleg 25 éves ruhákat akarna a férjem a gyerekünkre adni spórolásból, valószínűleg beszédes lenne a tekintetem, mikor ránézek....
Viszont ha a sógornőd felanáljotta a saját kinőtt, már nem használt, jó állapotú cuccaikat, akkor miért is ne?! Nekünk is vannak nagyon szép dolgaink, amiket szívesen odaadnék majdan a sógoroméknak, egy pici nem tud elhordani ki tudja mennyi ruhát, tehát lehetnek köztük nagyon szépek is.
Szóval akkor most melyik is a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!