Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan éljem túl anyósomat?

Hogyan éljem túl anyósomat?

Figyelt kérdés
Még legalább három hétig vele kell élnem. Tudom, ez rövid idő, az eddig eltöltött másfél évhez képest, de úgy érzem nagyon a végét járja a türelem-készletem. Sajnálatos, de hihetetlenül nehezen viselem el a dolgait. Eljöttem anyámhoz egy hétre (másik városban él), és vissza kell mennem a párom miatt, aki persze szeretné, hogy menjek, nekem meg hiányzott is nagyon, de mintha foghúzásra mennék az anyós miatt. Nyugodt, vidám ember voltam, és mellette megfáradtam idegileg. :( Soha nem hittem volna, hogy ilyen van. Jól esne másokról tudni, akik éreztek már így vagy hasonló cipőben járnak. Köszi!

2014. okt. 12. 11:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Azzal borít ki, hogy... és egy élet lenne amíg leírom. De nagy vonalakban, állandóan színészkedik, drámázik, beleszól az ég világon mindenbe, nem tud disztingválni, ha meghall valamit, és nem rá tartozik.Azt hiszi, nélküle bárki bármiben képtelen boldogulni, hülyének tart, gyereknek tart (de már saját gyerekem van és egyetemet végeztem, neki egy szakmunkása van). Állandóan túloz, hazudik is, saját egészségére nem vigyáz, de mindenki másra figyel, piszkál, körbeugráltatja magát, és állandóan panaszkodik, megállás nélkül panaszkodik. És mielőtt bárki leszól, hogy minek mentem oda, rajtam nem segít, és nem vagyok hálátlan, tiszteletlen, vagy türelmetlen,tisztában vagyok vele, hogy más már rég a falra kente volna, egyszerűen most vagyok olyan élethelyzetben, hogy döntenem kell, hogy megőrülök, mert sajnos ezt érzem, hogy ott tartok, vagy csalódást okozok a páromnak, és ezt a pár hetet anyukámnál húzom már ki. Szabályosan fájdalmat érzek ez után az egy hét után, hogy vissza kellene mennem. Szeretem a férjem, és nagyon rosszul esik, hogy így érzek az anyukája iránt, állandó lelki ismeret furdalásom van, hogy nem tudom őt elfogadni, ezért kérem szépen a tisztelt magukra ismerő anyósokat, vagy azokat, akiknek a legjobb anyósuk van a világon, hogy hagyjanak békén, mert nem vagyok abban a lelkiállapotban, hogy én legyek az unaloműző célpontjuk.
2014. okt. 12. 14:19
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

5-os kommentelo vagyok az "allatkerti setas":-)))

Az a baj,h magadra veszed en azert eltem tul ep esszel es kvazi minimalis balheval,mert sosem vettem magamra,mert konkretan leszartam h mit mond vagy mi rolam a velemenye.Megcsinaltam,mert az o haza de kb,ennyi:-))

Amikor nagyon szarul erzed magad akkor probald meg ot ugy nezni h alapvetoen es keseru,szomoru oregasszony (az) akinek az okoz oromot h masokat rugdoshat.

Ha igy nezed akkor inkabb sajnalatot fogsz iranta erezni:-)))Persze nagyon kemeny tud lenni a veluk valo egyutteles,de hidd el par ev mulva majd jokat rohogtok ha visszaemlekeztek (nalunk is ez van:-))))

Par het mar nem sok ido,ezt mar fellabon is kibirod de teny,h mindig az utolso par het a legnehezebb:-)))Ezek az emberek idosek es betegek,en is mindig igy allok az anyosomhoz:-)))

3 hete beszolt egy olyat h :"azt hiszed h kulonb vagy nalunk?Egy nappal se nezel ki fiatalabbnak a korodnal,nem vagy topmodell,szep se vagy"

En meg hangosan elkezdtem rohogni,mondtam neki,h "oooo te tul kegyes vagy hozzam,en minimum 60nak nezek ki (30 vagyok),annyira ronda h anyu is leejtett sikitva amikor eloszor meglatott,es dagadt is vagyok (165/50kilo vekony:-)))) es total elkeseredett mert ram meg soha nem mondott semmi csunyat,es most ezt a sokkot fel kell dolgoznom,ha megbocsajt"

Es keptelen voltam abbahagyni a rohogest:-)))

Erre megszolal: Azt hiszed h vicces vagy????

Es meg o volt ideges,en meg csak rohogtem:-))))

Basszus,ezek az emberek elmebetegek:-)))))))))))

2014. okt. 12. 14:36
 13/20 anonim ***** válasza:
73%

5- Gondolom, azért kellett vízteleníteni, mert baromira penészesedik a lakása. Az ablakon lecsapódó pára és a fürdőszobai gőz teljesen felzabálja a lakást. Egyetlen megoldás- a szigetelés mellett- a ház szárító-fűtése. Ez drága.

A két hét túléléséhez ajánlom a küszöbön álló ebola világjárvány vizionálni. Én legalábbis ezt teszem, hogy eltűrjem, ahogy a látogatóban lévő anyósom vizihullának nevez viccesen.

2014. okt. 12. 15:29
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

5-os vagyok,Teged telleg vizihullanak nevez az anyosod???

Atyavilag,pedig neha azt hottem h csak az enyem ilyen:-))))

A hazas nem peneszes egy kicsit sem,mindenhol nagy ablakok,futes de utalja ha a feher keret,vagy a csempe kozotti resze fekete lesz:-))))

Ilyenkor erzem h milyen jo az h mar elkoltoztunk:-)))))

2014. okt. 12. 16:19
 15/20 omba ***** válasza:
79%

Mi tök jól voltunk anyósékkal egy évig a közös fedél alatt... de az utolsó 2-3 hét nagyon nehéz volt így is.

Arra gondolj egy hónap múlva meg már milyen klassz lesz!

2014. okt. 12. 18:20
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatásokat. :)
2014. okt. 13. 09:43
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Fizikailag? Szóval kva is vagy? Magyarázd már el, kérlek, mert ez nagyon úgy hangzik.

Amúgy szrd le, bólogass, ha beszól, aztán üsd szét a párnát, vagy hallgass zenét. Egy hónap hamar elszáll, észre sem veszitek és máris elmehettek.

2014. okt. 13. 14:24
 18/20 omba ***** válasza:
89%

17-es, ez egy felnőtt topik, te mit keresel itt?

Mi az, hogy kva IS??? -

Mi mást tártál még fel hirtelen???

Ez meg miből jött?

Ha prosti volna, akkor pénzzel segíthetne éppen, vagy úgy gondolod, hogy pont ez a viszony, ahol az anyós és a menye estésként közös ágyba bújik???

Örvendetes volna,ha a szexuális életed továbbra az az ilyan filmen nézésére korlátozódna, de ha netán mégsem: MINDIG használj óvszert!

2014. okt. 13. 14:53
 19/20 anonim ***** válasza:
79%
Én pont ma írtam ki egy kérdést, hogy már nem bírom elviselni a párom szüleinek a viselkedését. Az egész napomra rányomta a bélyegét, hogy ezen kattogtam, hogy vajon én reagálom-e túl..de miután elolvastam az egyik hozzászóló "állatkerti sétás" beszólását...hát jót röhögtem, és rögtön nem érzem úgy, hogy nekem van a legrosszabb anyósom. :DD Elképzeltem, ahogyan beszólnak nekem, és én illemtudóan mosolyogva közlöm, hogy "ugyan anyuka..nem veszem a szívemre, mert olyan ahogy itt ülök, mintha egy állatkerti sétán lennék." :DDD Kiváncsi lennék az arcára.:DD
2014. okt. 13. 17:41
 20/20 anonim ***** válasza:

A karácsonyfadíszeket oda kell rakni,ahová mondja:D

Beszarok:d

És még ülvexDDD

Jó hogy szőnyeget nem kell a talpa alá rakni:D

2014. dec. 28. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!