Hogyan éljem túl anyósomat?
5-os kommentelo vagyok az "allatkerti setas":-)))
Az a baj,h magadra veszed en azert eltem tul ep esszel es kvazi minimalis balheval,mert sosem vettem magamra,mert konkretan leszartam h mit mond vagy mi rolam a velemenye.Megcsinaltam,mert az o haza de kb,ennyi:-))
Amikor nagyon szarul erzed magad akkor probald meg ot ugy nezni h alapvetoen es keseru,szomoru oregasszony (az) akinek az okoz oromot h masokat rugdoshat.
Ha igy nezed akkor inkabb sajnalatot fogsz iranta erezni:-)))Persze nagyon kemeny tud lenni a veluk valo egyutteles,de hidd el par ev mulva majd jokat rohogtok ha visszaemlekeztek (nalunk is ez van:-))))
Par het mar nem sok ido,ezt mar fellabon is kibirod de teny,h mindig az utolso par het a legnehezebb:-)))Ezek az emberek idosek es betegek,en is mindig igy allok az anyosomhoz:-)))
3 hete beszolt egy olyat h :"azt hiszed h kulonb vagy nalunk?Egy nappal se nezel ki fiatalabbnak a korodnal,nem vagy topmodell,szep se vagy"
En meg hangosan elkezdtem rohogni,mondtam neki,h "oooo te tul kegyes vagy hozzam,en minimum 60nak nezek ki (30 vagyok),annyira ronda h anyu is leejtett sikitva amikor eloszor meglatott,es dagadt is vagyok (165/50kilo vekony:-)))) es total elkeseredett mert ram meg soha nem mondott semmi csunyat,es most ezt a sokkot fel kell dolgoznom,ha megbocsajt"
Es keptelen voltam abbahagyni a rohogest:-)))
Erre megszolal: Azt hiszed h vicces vagy????
Es meg o volt ideges,en meg csak rohogtem:-))))
Basszus,ezek az emberek elmebetegek:-)))))))))))
5- Gondolom, azért kellett vízteleníteni, mert baromira penészesedik a lakása. Az ablakon lecsapódó pára és a fürdőszobai gőz teljesen felzabálja a lakást. Egyetlen megoldás- a szigetelés mellett- a ház szárító-fűtése. Ez drága.
A két hét túléléséhez ajánlom a küszöbön álló ebola világjárvány vizionálni. Én legalábbis ezt teszem, hogy eltűrjem, ahogy a látogatóban lévő anyósom vizihullának nevez viccesen.
5-os vagyok,Teged telleg vizihullanak nevez az anyosod???
Atyavilag,pedig neha azt hottem h csak az enyem ilyen:-))))
A hazas nem peneszes egy kicsit sem,mindenhol nagy ablakok,futes de utalja ha a feher keret,vagy a csempe kozotti resze fekete lesz:-))))
Ilyenkor erzem h milyen jo az h mar elkoltoztunk:-)))))
Mi tök jól voltunk anyósékkal egy évig a közös fedél alatt... de az utolsó 2-3 hét nagyon nehéz volt így is.
Arra gondolj egy hónap múlva meg már milyen klassz lesz!
Fizikailag? Szóval kva is vagy? Magyarázd már el, kérlek, mert ez nagyon úgy hangzik.
Amúgy szrd le, bólogass, ha beszól, aztán üsd szét a párnát, vagy hallgass zenét. Egy hónap hamar elszáll, észre sem veszitek és máris elmehettek.
17-es, ez egy felnőtt topik, te mit keresel itt?
Mi az, hogy kva IS??? -
Mi mást tártál még fel hirtelen???
Ez meg miből jött?
Ha prosti volna, akkor pénzzel segíthetne éppen, vagy úgy gondolod, hogy pont ez a viszony, ahol az anyós és a menye estésként közös ágyba bújik???
Örvendetes volna,ha a szexuális életed továbbra az az ilyan filmen nézésére korlátozódna, de ha netán mégsem: MINDIG használj óvszert!
A karácsonyfadíszeket oda kell rakni,ahová mondja:D
Beszarok:d
És még ülvexDDD
Jó hogy szőnyeget nem kell a talpa alá rakni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!