Hogyan állitsam le az anyósomat? Nem hagy minket élni, akárhova megyünk, mindenhova velünk jön.
Figyelt kérdés
Nincs lakása, nem is akar venni 58 éves létére, mert azt mondta inkább elutazza a pénzét. Külföldön dolgozik 2 hónapot, kettőt meg nálunk lakik, de már elegem van ebből, hogy nincs magánéletünk.2014. júl. 5. 17:44
1/22 A kérdező kommentje:
Ráadásul nálunk jön a baba, csak két szoba van a lakásban, és egyiket sem fogom neki fentartani. A páromnak már hiába beszélek, hogy beszéljen az anyjával, nem tesz semmit, és mindig én vagyok a hibás.
2014. júl. 5. 17:47
2/22 anonim válasza:
Itt a férjed a nagyobb gond, nem az anyósod.
Egyébként a gyerekvállalás előtt kellett volna megbeszélni, hogy ki melyik szobában fog lakni.
3/22 anonim válasza:
Ti albérletben vagytok? Ha igen akkor jobb lenne ha kivennétek egy nagyobb lakást.
4/22 anonim válasza:
Hova lett a lakása, ki él abban?
5/22 anonim válasza:
A kialakult helyzet miatt a férjed a hibás.
6/22 anonim válasza:
Teneked is biztos megvan az indokod, mért nem veszel saját lakást.
Én vettem, ilyen esetben visszaköltöznék a saját lakásomba a babával.
7/22 anonim válasza:
Az nem értem ,hogy lehet gyereket vállalni amíg ez nincs letisztázva.
8/22 A kérdező kommentje:
A lakását a bank vitte el,de nem igen törekszik rá, hogy legyen neki is. Vagy a testvérénél van, vagy nálunk, bőröndbe nem lehet élni. Éppen házvásárláson vagyunk, mert még hármunknak is kicsi lesz igy a lakás. Párom meg azért ilyen vele szerintem, mert neki már csak ő van, apukája évekkel ezelőtt meghalt. De ez akkor sem megoldás.
2014. júl. 5. 18:11
9/22 anonim válasza:
Mondd meg anyósodnak, hogy vegyen ki egy albérletet arra a két hónapra, mert ti nem vagytok szálloda.
10/22 anonim válasza:
Ez falu? Mert még Budapesten is van kislakás 3 millió körül, nem hiszem, hogy a privát szféráért az olyan nagy luxus lenne, ha házat is tudtok venni, ajánljátok fel neki!
De csak ha megvan rá a pénz.
Vidéken meg 1 millió körül szoktam látni házakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!