Hogyan tudnám az anyósomat finoman lekoptatni?
Tudom hogy köcsög vagyok, de...
Nyitogassa=nyitogatja
hetes, tényleg bunkó vagy. A kérdező elég egyértelműen nem a "budapesti" verzióját beszéli a nyelvünknek, de normálisan fogalmaz és ír, a tájszólásért kár beszólni.
Kérdező: én a helyedben az anyósoddal beszélnék először, és megpróbálnám elmagyarázni, hogy egyedül is boldogulok, és szólok, ha segítség kell, de a saját életemet én szeretném élni, a gyereket én nevelni/törődni vele, és nem óhajtok kéretlen tanácsot és üldözést kapni folyamatosan, valamint az embernek a privát szférára is igénye van. Lehet, hogy megsértődik, de hát ilyen az élet, mjad kiheveri.
Aki ilyen szinten, kérés nélkül átmászkál, betolakodik a másik életébe, annál ott agyilag nagyon nem stimmel valami.
Mondjátok meg neki a férjeddel egyetembe, hogy be lehet ezt fejezni. Vagy megbeszélés alapján jár át hozzátok, vagy sehogy. Ha még egyszer bejelentkezés, megbeszélés nélkül beállít, nem fogjátok beengedni. Akkor sem ha a férjed hazamegy a munkából. Akkor ő bemegy, anyós meg kint marad. Majd megunja...
Az ilyen betegeket nem lehet másképp leszerelni. Vagy , nagyon szélsőséges megoldás. Költözzetek el, és ne adjátok meg a címeteket.
Ez nyilván nem játszik, csak azért megemlítettem
Ha besértődik annál jobb, legalább nyugalmatok lesz a babucival:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!