Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális az anyós?

Normális az anyós?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2 honapja költöztünk a házunkba. Anyos ide akart költözni (20 ezer ft a jövedelme) amit természetesen nem engedtünk, hisz nem idegeskedni és közösködni szeretnénk hanem élni az életünket a saját házunkban és a 3 gyermekünkel. (lenne hely neki) Ma felhivtam telefonon, hogy pénteken nőgyógyászatra kell mennem, ha tud akkor legyen szives vigyázni a legkisebb gyerekre, a másik 2 meg oviba lesznek. Erre azt a választ kaptam, hogy nem vigyáz az unokájára , mert nem lakhat itt, vessek magamra. Ő a barátjánál lakik, szóval azt sem mondhatja nincs hol laknia...

Most tényleg én voltam a gonosz?

Én úgy gondolom, hogy inkább megyek a gyerekkel a dokihoz,minthogy elviseljem őt nap mint nap. Mindenbe beleszól, és nem is nagyon tisztálkodik.

2014. okt. 13. 19:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

Nos, ez varhato volt, hogy ha o nem kap segitseget, akkor o sem fog segiteni. Az o reszerol ez teljesen normali, a ti reszetekrol meg az onallosagra valo igeny az.

Amugy az senkit nem zavar, ha ehenhal?

2014. okt. 13. 19:46
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Hogy lehet 20 ezer forint a jövedelme?
2014. okt. 13. 19:52
 3/14 A kérdező kommentje:
A pasijának van lóvéja.... Csak engem kikészíteni akar ide költözni!
2014. okt. 13. 19:59
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem,nem normális. Zsarolna ha tudna de ne hagyd magad. Gondolom még munkaképes korú de nem akaródzik dolgoznia csak segélyt kap az a húszezer jövedelme? Hát szépen eltartatná magát veletek egész életében ha egyszer befészkelődne hozzátok ti és a gyerekek meg tönkremennétek lelkileg. Meg tudod oldani a gyerekvigyázást valahogy ha akarod. Anyóst tartsa el a barátja. De a párod egyszer leülhetne vele beszélni,hogy képzeli el majd az öregkorát ha netán kirakná a barátja vagy meghalna és se fizu se nyugdíj? Tudatosítsa benne hogy nem fogjátok eltartani. Rokontartásra se számítson ha nem akkora a jövedelmetek mert a gyerekek rovására nem kap plusz csak úgy járna ha munkaképtelen lenne. A munkaundor nem elég ok :-D
2014. okt. 13. 20:00
 5/14 A kérdező kommentje:
Azért ennyi a nyugdija mert soha nem dolgozott, mindig másokkal tartatta el magát
2014. okt. 13. 20:01
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom nem adott a házatokhoz semmit? Akkor meg akarhat költözni de joga hozzá semmi szóval csak egy szót használj nála: NEM.
2014. okt. 13. 20:04
 7/14 anonim ***** válasza:
30%

Miért vigyázzon ő a te gyerekeidre? Ő már felnevelte a sajátjait, te oldd meg a te gyerekeid elhelyezését.

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.

2014. okt. 13. 20:23
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem adott semmit...

huha utolsó válaszoló de ideges :) Nem kell felhuzni magad viszem magammal a gyerekem :)

2014. okt. 13. 20:31
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Azért álljunk meg egy szóra.

Vigyázni a gyerekekre pár órát baromira nem egyenlő azzal, hogy anyós odaköltözik a fiatalok nyakára....

2014. okt. 13. 20:33
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
Talàn azért vigyázhatna néha rá mert a nagyanyja. Mért kéne hálából érte odaköltöztetni? Ha nem akarná a menyét szekírozni nyilván segítenék esetleg ha beteg lesz odaköltöztetnék. De amilyen az adjonisten ugye..
2014. okt. 13. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!