Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom rámhajtott. Mit tegyek?

Anyósom rámhajtott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, tökéletesen megvagyunk a 19 éves barátnőmmel, de a 40 éves édesanyja rámhajtott és ez nagyon felzaklatott. Van férje, akivel tudtommal jól megvannak. Nem gondoltam volna ezt róla. Már ajánlatot is tett. Azt mondja nagyon vonzódik hozzám. Én semmit nem akarok tőle. Mit tegyek?
2014. szept. 23. 07:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ez elég kényes dolog. Szerintem, amit tenned kellene. Kettesbe kerülni vele, az ajánlatára terelni a szót és felvenni. Mert ha nem hagyod magad, tuti keverni fogja a sz*rt és jobb a bizonyíték. Esetleg még egy családi ebédnél be is játszanám. Tudja meg az após, hogy milyen elesége van.
2014. okt. 4. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!