Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom rámhajtott. Mit tegyek?

Anyósom rámhajtott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, tökéletesen megvagyunk a 19 éves barátnőmmel, de a 40 éves édesanyja rámhajtott és ez nagyon felzaklatott. Van férje, akivel tudtommal jól megvannak. Nem gondoltam volna ezt róla. Már ajánlatot is tett. Azt mondja nagyon vonzódik hozzám. Én semmit nem akarok tőle. Mit tegyek?
2014. szept. 23. 07:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Llehet, hogy csak próbára akart tenni és nem is gondolta komolyan.
2014. szept. 23. 08:46
 12/21 csabika1971 ***** válasza:
77%

#7 sok mindenben igaza van. De nagyon kényes helyzetben vagy. Mert ilyennel oda állni a barátnőd elé, elég gáz. Mert kérdés kinek fog hinni, neked a szerelmének? Vagy az anyjának aki felnevelte?

Ezért én semmi képen nem állnék elé bizonyíték nélkül. A következő ebéden szintén megjelennék, telefonommal diktafon üzemmód készenlétben. Amint kettesben maradnák vele, mert megadnám számára még ezt a lehetőséget is. Mert lehet már most bocsánatot akarna kérni az előzőikért (ekkor elfelejteném az egészet). Ha pedig ismét elkezdené, akkor elindítanám a felvételt, és elmeséltetném vele miképpen is képzelne ezt a dolgot. Majd ezzel a felvétellel mennék a barátnőmhöz.

Ha nem ezt teszed könnyen porul járhatsz. Mert ha vissza utasítod? Átmehet bosszúálló démonba és ráfáztál, nem fogsz jól kijönni belőle. Ha meg elmondod a barátnődnek? Lehet nem hisz neked és inkább az anyját pártolja ebben az esetben, és ismét ráfáztál.

Rajtad áll, de szerintem légy okos és előzd meg a tragédiád, és saját magad seggét véd be.

2014. szept. 23. 08:53
 13/21 anonim válasza:
63%
Szerintem ne foglalkozzál vele!Szerintem is csak próbára akar tenni!Próbálj vele minnél kevesebbet találkozni,kerüld a bensőséges viszont,legyél felszínes vele!A barátnődet szeresd ez legyen a lényeg,és anyóssal ne foglalkozzál!Lehet próbára akart tenni,de az is lehet nem.Ez esetben teljesen mindegy,a barátnőd legyen a lényeg,szeresd és vele foglalkozzál!
2014. szept. 23. 08:57
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat. Egyelőre kerülni fogom a találkozást. Barátnőm elviszem étterembe, aztán később meglátjuk.
2014. szept. 23. 09:34
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

Nem hiszem, h próba, nem nagyon hallottam még ilyenről, ez inkább a barátnők reszortja.

Bár több olyat hallok, h a pasi elkapta az anyját meg a barátnőket is, mint h ilyen teszttel megbukott.

2014. szept. 23. 09:41
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
próbára?Normális embernek ilyen eszébe sem jut.Mit próbálgat hajlamos e a félre kufircra?Amugy azt szokták mondani nézd meg az anyját...,na olyan lesz a lánya is 10-en év múlva.
2014. szept. 23. 10:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Hűségpróbára gondoltam. :-)
2014. szept. 23. 15:21
 18/21 A kérdező kommentje:
Nos, ma mentem barátnőmért, direkt az anyja előtt csókoltam meg és hoztam fel neki, hogy ma aludjon nálam. Az anyja csak nézett, de had nézzen csak.
2014. szept. 23. 16:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha nagyon durván nyomul, vedd föl titokban. Azt már csak elhiszi a barátnőd. Vagy mondd anyósnak, hogy ha nem akarja, hogy tönkremenjen a lányával a kapcsolata, fejezze be. Ill. nem tudom, ő mit szólna hasonló helyzetben... Van anyósa?
2014. szept. 23. 21:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Erre mondják , "- Nézd meg az anyját, vedd el a lányát."
2014. okt. 4. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!