Anyósom rámhajtott. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, tökéletesen megvagyunk a 19 éves barátnőmmel, de a 40 éves édesanyja rámhajtott és ez nagyon felzaklatott. Van férje, akivel tudtommal jól megvannak. Nem gondoltam volna ezt róla. Már ajánlatot is tett. Azt mondja nagyon vonzódik hozzám. Én semmit nem akarok tőle. Mit tegyek?2014. szept. 23. 07:43
1/21 anonim válasza:
legelőször is kerek-perec megmondod neki, hogy te a lányát szereted és eszedben sincs vele bármiféle kapcsolatba keveredni, másrészt amennyire csak lehet ritkítani a találkozásokat vele... inkább találkozzatok nálatok (nálad) ha lehetséges a barátnőddel... barátnődnek ne mond el, mert vagy el se hiszi és csak összevesztek, ha elhiszi meg az ő kapcsolata megy tönkre az anyjával... szóval őt hagyd ki ebből...
2/21 A kérdező kommentje:
Eddig szinte minden hétvégén meghívtak. magukhoz, vasárnaponként összeültünk ebédelni (barátnőm,anyós,após,barátnőm húga és én). Teljesen rendben volt minden. Első barátnőmnek a szülei ki nem álhattak, és most azt gondoltam végre nem csak életem párjára találtam rá, hanem lesz egy normális kapcsolatom anyóssal, apóssal, meg úgy mindenkivel a családból.
2014. szept. 23. 08:01
3/21 anonim válasza:
4/21 anonim válasza:
Azt tegyed hogy csak nagyon minimálisat találkozni anyósékkal!Amúgy az mit jelent hogy rádhajtott?Mit csinált hogy úgy érezted akar tőled valamit?Mi az hogy ajánlatott tett?
5/21 anonim válasza:
az biztos, hogy elég kellemetlen helyzet... te mit mondtál akkor neki mikor ezt kijelentette? próbáld úgy intézni most, 1-2 hétig, hogy ne kelljen hozzájuk menned ebédelni... hívd el te a barátnődet vasárnapi e bédre... esetleg szüleidhez, vagy egy kis vendéglőbe, hogy kettesben szeretnél lenni vele... pár hét alatt talán benned is csitulnak a dolgok, az anyja is lenyugszik.. lehet klimaxol és a hormonjai tombolnak és már ő is rájött milyen butaságot csinált azzal hogy ilyet mondott neked... hidd el neki ugyanolyan kellemetlen lesz veled újra találkoznia mint neked vele... ha mégis menned kell hozzájuk, kerüld el, hogy bármelyik helyiségben is kettesbe maradj vele...
6/21 anonim válasza:
Ha nem kamu ez a kérdés, akkor mondd meg a barátnődnek és ezentúl kerüld el az odajárást.
7/21 Salx Narval válasza:
Csak óvatosan ezzel a dologgal, nehogy úgy járj mint az egyik ismerősöm. Ő egy hasonló szitu totális áldozata lett, a visszautasított anya azt hazudta a családnak, hogy vele kezdtek ki, ráadásul fondorlatosan kitervelve, simán bevette mindenki, még a lánya is. Mindennek vége lett és ráadásul porig alázva, idegenek előtt is megszégyenítve ért véget a nagy szerelem. Szerintem mond el a barátnődnek, mert az az anya aki képes ilyent tenni a saját gyerekével nem hinném, hogy más területen anyaként viselkedne. Az ismerősömnek is ezt kellett volna tennie és neked sem az anya-lánya kapcsolat megromlásán kell sopánkodni, hiszen az úgy tűnik máris egyoldalú.
8/21 anonim válasza:
Velem is kezdett ki, de szerintem nem kell ezt eltúlozni, egyszerűen ne foglalkozz vele, ő is elfelejti már egy hét után.
De ezt csak akkor, ha komoly a kapcsolat, mert ha nem úgy tervezel a lánnyal akkor ne hagyd ki, kapd el őt is:)
9/21 A kérdező kommentje:
Imádom a barátnőm és nem akarom elveszíteni. Egyébként konkrétan szexuális ajánlatot tett az anyja. A barátnőm nagyon anyás, együtt vásárolnak, shoppingolnak, fodrász stbstb.
2014. szept. 23. 08:39
10/21 anonim válasza:
Mondom, ne foglalkozz vele, poénkodd el meg kerüld a szemkontaktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!