Miért csinalja ezt parom anyukaja? Nem szeretne unokazni?
Kérdező, te úgy vagy hülye, ahogy kinézel!
Mi köze van az unokának anyós munkahelyéhez? Fel nem tudom fogni.
De nekem nem is kell, ahogy látom, te itt már leoltottad a válaszadókat (hogy miért, azt szerintem te magad sem tudod).
Hány évesek vagytok? Miért van idézőjelben az "anyósod" szó? Nem értem, hogy függ össze az "anyós" mostani munkája a majdani unokázással. Leírtad, hogy még sok van a nyugdíjig, tehát ha meg akar élni valamiből dolgoznia kell. Ráadásul úgy tűnik, szereti a munkáját. Ti külön életet éltek, szerintem itt az ideje, hogy "leváljon" a párod az anyukájáról.
De egyébként miért gondolja a legtöbb nő, leendő anya, hogy a nagymamiknak/nagymami jelölteknek 1. számú feladata az unoka körülrajongása?
Nem tudom, hogy visszanézel-e még erre az oldalra, azért írok pár sort...
Azt írod, te ajánlottad a munkát neki, amit el is fogadott. Az írásodból az derül ki, hogy az "anyósjelölt" elhivatottsággal végzi a munkáját és nagyon élvezi. Ha már két felnőtt fia van, akkor 50-55 év körüli lehet (mert még sok van a nyugdíjig). Gondolj bele, milyen borzasztó nehéz ilyen korú nőknek munkát találni! Maximum feketén tudnak takarítani, mosogatni. Ez úgy tűnik bejelentett állás, mivel iskolában, gyermekotthonban nemigen alkalmaznak illegálisan. Tehát anyósodnak lehetősége van élveznie utolsó munkával eltöltött éveit, valamint nyugdíjra is számíthat a későbbiekben.
Ha a nagyobb fiú lassan gyermeket tervez, az azt jelenti, hogy később a mama tud unokázni, amennyit csak akar, mert 65 évesen nem kell a 26ezres nyugdíját rabszolgamunkával kiegészíteni....
A másik dolog: 100-ból legalább 80 pár életét tudja tönkre tenni az anyós azzal, hogy unalmában az unokát sietteti, telefonálgat, meghívás nélkül hozza a húsos szendvicset és nem hagyja élni a felnőtt gyereket.
Hányan lennénk hálásak, ha ilyen anyósunk lenne!...
Hogy értetted azt, hogy megpróbálhatná kárpótolni a gyerekeit, csak azért, mert elfoglalt és kevesebb a szabadideje?! Ezt nem értem. Vegyen ajándékot? Mert gondolom ünnepekkor úgyis együtt lesztek...
És ne sértődj meg rögtön a válaszok miatt, tényleg furcsa, hogy emiatt aggódsz....
(hívd a párodat ahogy jól esik otthon, de ez a "kis drágám" tényleg érdekesen jött ki egy felnőtteknek írt kérdésben..............)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!