Miért csinalja ezt parom anyukaja? Nem szeretne unokazni?
"Nagyon megsajnaltam a kis dragamat."
Öööö... rosszul olvastam, és gyereketek is van? Ugye nem azt akarod mondani, hogy ezt a párodról írtad?
És mit szeretnél kárpótlás címen, kérdező? Üljön nálatok egész nap? Vagy minden este hosszú perceket telefonáljon? Gyanítom, akkor az lenne a gond.
Felnőtt ember a párod, viselkedjen felnőttként.
Nem is értem a kérdést.
Mi köze van a leendő unokának az anyós munkahelyéhez? Honnan veszed, hogy nem örülne egy unokának?
Szerinted a nagyik 7/24-ben szoktak unokázni?
Miért kéne kárpótolni a gyerekeit? Felnőttek. Nem kell már őket napi szinten istápolni.
Kétszer kellett elolvasnom mert összezavarodtam közben mert először azt hittem hogy a gyerekedről beszélsz.
Engem nem anyósom viselkedése zavarna a helyedben hanem a férjemé. Szerintem inkább örülnie kellene hogy az anyukája dolgozik és tevékeny és éli az életét, nem pedig magányosan ül otthon várva hogy mikor látogatják meg a fiai.
Ideje a párodnak is egy kicsit felnőni és elfogandni hogy az anyjának is megvan a saját élete. Egyébként meg mégis mi az hogy kárpótolnia kellene a gyerekeit? Felnevelte őket, ez nem elég? Hát ezek után nem tudom mi lesz ha a gyereketek lesz. Készülj fel ra hogy a párod féltékeny lesz a gyereketekre amiért vele majd többet foglalkozol. Akkor fog csak igazán szomorkodni...
Kérdező, te mész szembe mindenkivel, de azért mi vagyunk a bunkók :D
Hát akkor jó, itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter :D
Csók a kis drágádnak, fújd ki az orrocskáját is, ha csöpög, amikor anyucika után sír éccaka!
"A kérdező kommentje:
Jezus, ennyi bunko parasztot. :) Szep napot mindenkinek, szevasztok!"
Jajj, most megbántottuk a kis drága édes pici asszonkáját... Milyen szörnyűek vagyunk, kimondani az igazságot egy ilyen érzékeny lelkű, felnőtt testben élő picilánynak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!