Miért csinálja ezt a barátom anyukája?
"16éves lány vagyok és van egy velem egyidős barátom akivel 2 éve vagyunk együtt."
Félelmetes...
Talán nem akarja elveszteni a kompetenciáját a fia felett.
Fiatalok vagytok, bár érettebb generáció. Szerintem ez itt az anyuka hülyesége, nem hiszem, hogy ebből ki fog sülni valami jó, a fiút választás elé állítja az anyja. Én ejteném a gyereket is meg az anyját is. Aztán még happy and is lehet a vége mint a mesékben.
nektek miért kell ezen veszekedni, miért nem lehet beszélgetni?
A példádnál maradva, miért nem lehet néha közös programot csinálni, akár közösen elmenni vásárolni.
Nekem is 1 év után kezdte az ilyesmit a mostmár anyósom. 17 évesen jöttünk össze, és amint látta hogy komolyabb a kapcsolat elkezdett hátulról fúrni.
Nálunk az is hozzá jött hogy akkor a férjem tutyimutyi volt még és ahelyett hogy velem együtt megoldást talált volna csak sajnáltatta magát így nálunk inkább ebből volt a vita, erős volt a tökéletes anyakép ami mára már leomlott.
Sajnos az a helyzet hogy az ilyen anyák azt mondják, hogy bárki más lehetne a fiukkal csak ez az x lány ne, de ez nem igaz, mert mindegy ki lesz a baj az lesz , hogy nő nemű.
Bele vannak betegdve , hogy nem ők az egyedüli nők a fiuk életében és a választott esetleg ugye fiatalabb, csinosabb , jobb az alakja így beindul a fúró gépezet.
Annyit tudok javasolni, hogy te soha ne hergeld az anyja ellen, választás elé se kényszerítsd , mert akkor te is magad ellen cselekszel, ha amúgy nem befolyásol titeket hogy magyaráz akkot nr foglalkozzatok vele hidd el nem mindig éri meg.
Én 1 évig csináltam ezt akkor költözött hozzánk párom( hál istennek 138 km-rel odébb van anyós) azóta nyalingálás van, mert hogy ugye majd az unokák meg miegymás. Azóta "jóba " vagyunk de tartom a 3 lépés távolságot.
Ha tényleg komolyan terveztek (ami lehetséges , mert ugye mi is 17 évesen vagyis fiatalabban jöttünk össze mint az átlag ) akkor érdemes várni , de ha nem akkor felesleges lélektépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!