Miért csinálja ezt a barátom anyukája?
Figyelt kérdés
16éves lány vagyok és van egy velem egyidős barátom akivel 2 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben nagyon sokat veszekszünk és legtöbbször az anyukája miatt. Nekem az a problémám édesanyjával hogy nem a szemembe mondja meg ha baja van velem hanem vagy a barátomnak aki vagy elmondja vagy nem(mondván hogy nem akar veszekedni) vagy nem mond semmit csak oknélkül bunkó velem. Nem tudja elviselni ha a barátom nem vele hanem velem akar elmmeni pl. nadrágot venni és hisztizik hogy én keresztbe tettem neki. Nem tudom, lehet én vagyok a fura de szerintem egy 16éves gyerek (főleg ha barátnője van) nem az anyjával fog vásárolni menni. Én megtudom érteni az ő helyzetét, hogy a barátom az egyetlen kicsi fia (egyke gyerek és énnis az vagyok :/) de ha nem én lennék akkor ott lennének a haverjai akikkel ugyanúgy elmászkálna. Szóval nagyon zavar hogy csak úgy oknélkül bunkó velem. :/ Soha nem csináltam semmi olyat ami szerintem bánthatná, mimdig segítek neki, barátomat is nyúzom hogy tanuljon mert tudom, hogy a szüleinek ez a legfontosabb és egyszerűen nem értem mért ilyen velem. Szerintetek mi ennek az oka? Csak az anyukája ilyen, az apjával kijövök.2014. febr. 28. 06:11
11/17 anonim válasza:
Kérdezd meg az anyjától, hogy mi baja veled. Kíváncsi vagyok kapsz rá választ. Talán szögesdrót nadrágot vásároltatok, mert az ellen nekem is lenne kifogásom. Ameddig az én házamban lakik a gyerek öltözködjön tisztességesen elven.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ és tippet. Aki kérdezte hogy a barátom az anyja mellé áll annak válaszolva : igen. De mindig. Mégha egyértelmű a helyzet akkor is. Megértem, hohy az anyukája és nem akar veszekedni vele de basszus nekem is rossz ha engem bánt azanyja és ő meg mellé is áll:/ egy másik válaszolónak: nem hiszem h az lenne a baja hogy ő adja a pénzt és nem mehet meg hogy ő jobban ért hozzá hanem higy VELEM megy. Ha a haverjaival menne akkor nem lenne baj csak ne velem. A tippeket mindenkinek köszönöm szépen!
2014. febr. 28. 20:14
13/17 A kérdező kommentje:
Ma 07:19-kor válaszolónak még annyi hogy ha semmi köze hozzám akkor mért beszél a hátam mögött? Ha van hozzám köze ha nincs akkor is bunkóság hogy a hátam mögött beszél rólam.
2014. febr. 28. 20:18
14/17 anonim válasza:
Nem tudom, lehet én vagyok a fura de szerintem egy 16éves gyerek (főleg ha barátnője van) nem az anyjával fog vásárolni menni.
hát igen. 16 évesen kva önállóak az emberek.
15/17 A kérdező kommentje:
Kedves spricc2! Én már 14évesen is a barátnőimmel mentem vásárolni. 16 évesen ennyire lehetne önálló!
2014. márc. 3. 06:34
16/17 anonim válasza:
De neked már 14 évesen volt pénzed meg kereseted. Nem mindenkinek van ám.
17/17 A kérdező kommentje:
Nem volt keresetem de ez nem függ össze azzal hogy mehetek-e vagy sem a barátaimmal vásárolni. Ennyierővel fagyizni se mehettem volna a barátaimmal mert az nem a saját pénzem hanem anyutól kértem? Érdekes gondolkozásod van.
2014. márc. 8. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!