Feladom! Valami nagy betegségre utalhat? 100%fordulat! Miért csinálja ezt? Rossz anyukája lennék?
Tipikus mozgásfejlődési probléma. Nálunk is ilyentájt jelentkezett, fél óránként mentem be hozzá, nem aludtunk mi sem, és ő sem. Egy hét után kész zombi lettem.
Én Sedatif pc-t adtam neki erre (homeopátiás ez is), és három nap alatt helyrehozta a dolgokat. Eredendően ez alvászavarra való, de nagyon jól orvosolja a mozgásfejlődés által előforduló alvási problémákat.
(Közvetlenül lefekvés előtt és közvetlenül felkelés után 1-1 szemet összetörni, pici vízzel elkeverni, és azt megitatni a babával.) Próbáld ki, hátha.
azért van remény...
én a fogára - mert lehet az is - nem gyógyszert hanem rágókát adnék ilyenkor az jobb.
a kukaca melletti seb nem lehet nem alvási ok.
lehet hogy mivel fejlődési ugrás van a közeljövöben sokat mozog ez is beleszól
kicsit hogy úgy mondjam ki kellene jobban fárasztani délután mert lehet hogy azért nem alszik annyit.
kényelmes az ágya? nem szúrja benne semmi? nem hepehupás?
ezeket nézd meg...
Nálunk fél évesen nem lehetett elaltatni csak mikor már összeesett a fáradtságtól,szó szerint!Kúszott köztünk az ágyban ficergett,majd egyszer csak nem mozdult,akkor vihettem át a szobájába!Lehet a foga is,attól hogy nem látszik a szájában semmi!Nálunk az is úgy van hogy kb 2 héttel előtte már nyafogós,sír ha ráharap!pár napra rá hasmenés...majd elmúlnak és egyszer csak kint van 1-2 fog!Utána megint szenvedünk pár napot!
Hozzátápival hogy álltok?Elkezdted már?
Nálunk az is bezavart, fél évesen kezdtük és szerintem megijedt hogy nem kap többet cici (pedig maradtunk az igény szerinti szopinál a kaja melett)de tuti félt ettől is!És a szeparációs szorongás is 6-8 hósan kezdődik!
Ja az még lemaradt hogy nálunk az alváshiszti 1,5 hónapig tartott!Addig amíg 7,5 hósan egyedül meg nem tanult felállni,majd két napra rá felülni is! azóta megint rendes a napirendünk!
Kitartás!
Pont 6 hósan nőtt ki a babám foga, előtte katasztrófa 2 nap volt. Éjjel-nappal semmi sem volt jó. Éjjel nagyon sokszor ébredt. Ha ébredt, vizet adtam neki, aztán cumi a szájába. Általában visszaaludt, de volt hogy ki kellett venni és sétálni vele akár fél órát is, mire visszaaludt. Lehet, hogy a foga nem hagyja aludni, de az is lehet, hogy csak hetek múlva bújik ki.
Eszik még éjjel? Eddig átaludta az éjszakákat? Forog, kúszik már? Mit csinál már?
Elnézést az offért, de végre valaki (09:51) tudományos okokat is ír, ami miatt a homeopátiának nem sok értelme van. Ott, ahol a Sedatif pc működött, valószínűleg 3 nap alatt egyébként is rendeződött volna a helyzet.
A babák többségénél vannak ilyen időszakok, már írták többen is az okokat, én esetleg visszavinném azért a dokihoz, hogy ha ez egy héten belül nem javul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!