Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Babát várok! Mire számítsak...

Babát várok! Mire számítsak anyósom részéről?

Figyelt kérdés
Diploma után csak 1 évet dolgoztam, igaz, hogy van saját lakásunk, de nem tudom, hogy a párom fizetéséből hogy fogunk kijönni. Van egy kis megtakarításunk, de azért picit aggódom. Az anyagiak még a kisebbik probléma, anyósomtól félek igazán. Nagyon jószándékú asszony, de borzasztó régóta vágyik már egy unokára, és félek, sok mindenbe bele fog szólni. Hálistennek nem egy városban élünk, de azért tartok tőle. Néha már most mond olyanokat, hogy "az én unokám nem fog ilyen robotos meséket nézni, csak szépeket... otthon azt néz, amit akar, de itt... " stb., stb... Tudom, jól jön a segítő kéz, de így is van épp elég problémánk most, nem tudom, fogom-e tudni kezelni. Mire készüljek fel?
2014. szept. 1. 07:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
62%
Látom sok a "kedves"anyós a GyK.-n......
2014. szept. 2. 12:31
 22/25 omba ***** válasza:
79%

Sajnálom, ha érv nélküli emberek csak a hsz törölgetésével tudják védeni az "igazukat"

Az ennek, az oka, hogy nincs igazuk:)

2014. szept. 2. 17:03
 23/25 omba ***** válasza:
80%

Az anyós tehát felnevelte a fiát, és most meg felnevelné annak a fiát is.

A fia ezek szerint csak egy átmeneti képződmény?

2014. szept. 2. 17:58
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem tűnik olyan rossznak a helyzet. Most még mindenki azt hiszi hogy ő fogja terelgetni a kicsit, de majd amikor megszületik a baba meglátja anyósod hogy a kicsi irányít mindenkit. Még nem ismeritek a vérmérsékletét. Nem tudjátok hogy mennyit fog hisztizni stb. Anyósod úgy tűnik nagyon jót akar a kicsinek és még álmodozik róla hogy ő csak a legjobbat fogja megadni neki.

Majd jól meglepődik saját magán hogyha robotért vágyakozik a kicsi és ő futni fog beszerezni egy ilyet hogy örömet szerezzen a gyerkőcnek.

Az egyetlen trükk ezzel az embertipussal hogy ha valamibe bele akar kötni , majd elmondod neki hogy miért az a legjobb a gyereknek. Például ha szupinált szandált vásárolsz majd neki, előtte elmondod hogy miért jó az a gyerekek lábának. Akkor például ő sem fog ellene menni az elképzeléseteknek Mindannyiótok közös célja hogy a kicsi boldog és elégedett legyen. Ez tök jó:-)

2014. szept. 5. 19:38
 25/25 anonim válasza:
az én anyósom is aztán mindenbe beleb....a az orrát ! rohadt idegesítő pedig nálunk sincs még meg a baba, pár hét. Ő is kisajátítaná már,ilyeneket mond hogy ez a gyerek az övék is stb stb. de ugye van még egy papa és mama az én részemről is. és én majdnem szomszédja leszek gondolj bele!!!!!!!
2014. szept. 6. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!