Mire számítsak? Szerintük túl fiatal vagyok a fiukhoz.
Mennyi idősek vagytok, mert az sokat számít. Ha Te 17 éves vagy, ő pedig 24, az tényleg sok. De ha Te már 22-23, akkor ha ő 29-30, akkor jó.
Bizonyítsd be a szülőknek, hogy nincs igazuk, mást tenni nem tehetsz.
Sok sikert!
Én 20 vagyok, a párom pedig 45, mégis boldogabbak vagyunk több mint 2 éve, mint valaha. A szerelem nem kor kérdése:)
Esetleg kutakodj ismerőseik, családtagjaik után, hátha van még valaki ilyen helyzetben akit érdekes módon elfogadtak:)
19 éves voltam, mikor találkoztunk, 29 volt ő.
Rám is ment, hogy hát nem ilyet képzeltek el meg stb. Azóta is mikor mi nem tetszik rajtam, de nem sokra mennek vele, évek óta megvagyunk, már házasok is vagyunk, szóval nem számít.
1. vagyok.
4-es. Számomra sok. Az, hogy neked 17 évesen 31 éves volt a "barátod", az végképp sok, mert nem hiszem, hogy ugyanazok voltak a céljaitok.
5-ös: Igen, de nem hiszem, hogy 14 évesen elengedik a szülei egy egész hétvégére a párjához, aki 21 éves :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!