Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mire számítsak? Szerintük túl...

Mire számítsak? Szerintük túl fiatal vagyok a fiukhoz.

Figyelt kérdés
Hétvégén fog bemutatni a szüleinek a párom. Eddig csak azt hallottam vissza,hogy szerintük túl fiatal vagyok(7 év van köztünk) hozzá. Emiatt kicsit tartok a hétvégétől,kettőt alszunk náluk.
2013. aug. 27. 18:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%
Én 16 voltam mikor először együtt aludtunk egy évi járás után szüleim házában és nem lett semmi gond. Mert tudtam hogyan kell normálisan védekezni. 18 éves nem is gyerek egy fiatal felnőt nő neki kell a döntéseiért feleljen és ő dönti el kivel jár és kivel nem.
2013. aug. 29. 11:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem számít a kor és a korkülönbség se, ha egy párkapcsolat jól működik. Az a lényeg, hogy próbálj meg minél jobb viszonyt kialakítnai a párod szüleivel, a későbbiekben találkozzatok minél többet, csináljatok közös programokat, hogy megismerjenek téged, és saját szemükkel győzödhessenek meg róla, hogy nem vagy se boszi, se mumus, csak egy 18 éves lány, aki az ő fiukat szereti. :) Szóval adj nekik időt.
2013. szept. 2. 13:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. szept. 26. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!