Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek a mai fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mai fiatal férjek mennyire háziasak?

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 20:42
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól választasz, akkor házias:D
2013. aug. 22. 20:48
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem házias, soha nem volt abból gond, hogyha neki kellett megcsinálni valamit itthon. Süt, főz, mosogat, vasal, amit kell. De ő rá is van kényszerítve, mert néha el kell utaznom munka miatt egy hétre, és naná, hogy akármit főzök meg, mást kíván, azt a ruhát akarja felvenni, ami pont koszos stb. Bár vannak dolgok, amiket elfelejtettem előre mondani neki (pl. forró olaj és víz nem barátok; a kelt tésztánál nem viccből írják oda, hogy mennyi ideig kell keleszteni; a mosópor adagolás sem csak útmutató, mert ha túl sokat tesz bele, bizony eltömítheti a gépet; a fehérítő tényleg fehérít, így színes ruhákhoz nem rakjuk, kárpitot nem tisztítunk vele), de eddig még nem okozott katasztrófát.
2013. aug. 22. 20:51
 3/43 anonim válasza:
100%
Az én párom (igaz még nem a férjem, 22 éves) nagyon is házias. Mindent megcsinál, ha kell mos, ha kell segít takarítani, de a legjobb, hogy amikor tehetjük együtt sütünk-főzünk :) Szeretek vele a konyhában tevékenykedni, de sokszor akár egyedül is nekiáll sütögetni :)
2013. aug. 22. 20:56
 4/43 anonim ***** válasza:
86%

Az én férjem egy picit sem házias 34 éves, nem tudom nálad ez mennyire számít fiatalnak.

Az öcsém (29) viszont nagyon is, mossni, takarítani szokott.

Főzni csak azt amit szeret.

2013. aug. 22. 20:58
 5/43 anonim ***** válasza:
5%
Az a nő dolga.
2013. aug. 22. 20:59
 6/43 anonim ***** válasza:
73%

A férjem antitalentum, neki otthon semmit sem kellet csinálnia (csak mert férfi) de amióta velem van, elkezdte csinálgatni a dolgokat, mi beosztjuk ki mit csinál, így egálban vagyunk.

A fiam mindenképpen háziasnak nevelem, mivel már nem a nők dolga a háztartás vezetése, hanem mindkét félnek egyenlően kell kivennie a részét a házimunkából is.

2013. aug. 22. 21:06
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
Mi megosztjuk a házimunkát. En főzni szeretek, ő elmosogat szívesen. Elindítja a mosást, de én teregetek, hogy ne kelljen vasalni. ö porszívózén felmosok. Rendrakás meg folyamatosan mind a ketten, mondjuk ez szélmalomharc a 3 gyerek mellett. Gyerekek ellátásábòl is kiveszi a részét. Dolgozunk mind a ketten, amikor otthon voltam a gyerekekkel akkor azért kevesebb házimunka jutott rá.
2013. aug. 22. 21:09
 8/43 anonim ***** válasza:
100%

A férjemet még rizst főzni is én tanítottam meg. Amikor "le akarta szűrni" (elrontotta), véletlenül beleborította a lefolyóba:D. Amikor először csinált palacsintatésztát, egy pillanatra nem figyeltem oda és a végén szűrőn kellett átpasszírozni, hogy süthető legyen... Nagyon sokat nevettem a bénázásán. Sajnos mára jobban főz, mint én. Viszont a mosógépet a mai napig nem tudja rendesen beállítani... De igyekszik.

Szerintem hozzáállás kérdése. Aki meg akarja tanulni, azzal nem lesz gond. Akinek esze ágában sincs, az sosem lesz házias.

2013. aug. 22. 21:10
 9/43 anonim ***** válasza:
41%

Akkor legyen az egyik fél házias, ha meg is követeli tőle a helyzet. Ha én lennék a "topmenedzser" és hazahoznám azt a néhányszázezret, amit a férjem, akkor pont ugyanúgy csinálja ő a házimunkát, ahogy én csinálom. De nem ez a helyzet nálunk.

Ahol szükség van rá, ott a férj legyen házias. Mondjuk ha 8-8 órában dolgozik mindkét fél hasonló fizetésért.

Ahol nem, ott pedig ahogy praktikus. Nem egyénenként kell nézni, hanem ahogy a közösségnek (család) a legjobb.

A férjem többet keres mint én, ráadásul rengeteg túlórázik. Én egy az övénél szellemileg és fizikailag sokkal könnyebb munkát végzek.

Sütök-főzök, mosogatok, mosok, takarítok. Ha ezeket neki félig csinálnia kellene, nem lenne ideje a munkájára és mindketten rosszul járnánk összességében.

2013. aug. 22. 21:15
 10/43 anonim ***** válasza:
17%
Elvárjátok, hogy férfias legyen az a férfi, aztán meg papucsot neveltek belőle?!
2013. aug. 22. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!