Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai fiatal férjek mennyire háziasak?
miért papucs, ha segít? akkor a nő is papucs, ha mos meg főz
szánalmas gondolkozás.
Szerinted? Ti magatok sem tudjátok már, hogy mire vágytok...
Legyen férfias, de azért főzzön, mosson, takarítson. Komolyan gondoljátok?
Van épp elég olyan munka, amit a férfiaknak kell elvégezni.
attól igazán férfi, ha nem hagy a nőre mindent és segít.
szerencsére egyre több nő gondolkozik így :)
a nagy férfi munkád, meg kimerül abban,hogy télen fát kell vágni, vagy beverni egy szöget. gratula.
Nem arról van szó, hogy ki kell szolgálni. De azért a női munka, az női munka.
Valamint továbbra sem értem, akkor milyen férfira vágytok? Mert, amit itt írtok, az teljesen ellentétes azzal, amit máshol hangoztattok.
hol van leírva, hogy női munka? mesélj még, kérlek.
ha lesz fiam tuti úgy nevelem,hogy ismerje a házimunkát(ne abban merüljön ki,hogy eltol egy szekrényt arrébb:) és ne a nő legyen a cseléd.
"a nagy férfi munkád, meg kimerül abban,hogy télen fát kell vágni"
Ha ez nekem szólt (az előtted szóló vagyok), akkor nem veszem fel az ilyen rosszindulatú beszólásokat, főleg ha olyanok írják, akik semmit nem tudnak rólunk. Kettőnk közül a férjem dolgozik többet és keményebben, de mindketten tiszteljük, becsüljük egymás munkáját, legyen az a munkahelyen, vagy otthon elvégzett. Szerintünk így működik egy normális kapcsolat. Más szerint meg máshogy. Mindenkinek a maga dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!