Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek a mai fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mai fiatal férjek mennyire háziasak?

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 20:42
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

miért papucs, ha segít? akkor a nő is papucs, ha mos meg főz

szánalmas gondolkozás.

2013. aug. 22. 21:22
 12/43 anonim ***** válasza:
15%

Szerinted? Ti magatok sem tudjátok már, hogy mire vágytok...

Legyen férfias, de azért főzzön, mosson, takarítson. Komolyan gondoljátok?

Van épp elég olyan munka, amit a férfiaknak kell elvégezni.

2013. aug. 22. 21:31
 13/43 anonim ***** válasza:
76%
Az én párom elég házias. Vannak dolgok, amiket hanyagol de nem esik kétségbe, ha fel kell mosni, és a porszívót is be tudja kapcsolni. Ezen kívül nagyon ügyesen támogat, ha takarítónőt kell hívni, ha ablakpucolásról van szó, amit egyikünk sem hajlandó megcsinálni.
2013. aug. 22. 21:33
 14/43 anonim ***** válasza:
97%
Ha neked erre szinonima a papucs, akkor igen. Az általad vázolt férfire nálamaz exférj a megfelelő szinonima. Nem abban mutatkozik meg a férfiasság, hogy nem csinál az otthonában semmit. Az ilyen inkább anyuci pici fia szokott lenni, akit mindig kiszolgáltak. Na au ilyet "vissza a feladónak "
2013. aug. 22. 21:35
 15/43 anonim ***** válasza:
39%
Az én férjem a takarításban szokott segíteni, de főzni egyáltalán nem tud, nem is igazán van érzéke hozzá. De nem bánom, mert én meg nagyon szívesen sütök-főzök, ez nálam már inkább hobbi, mint kötelesség. Viszont a ház körül rengeteg mindent megcsinál, nagyon ügyesen barkácsolgat, felvágja a fát, megjavítja a kerítést, levágja a füvet, stb. Ennyi háziasság nagyon is elég.
2013. aug. 22. 21:42
 16/43 A kérdező kommentje:

attól igazán férfi, ha nem hagy a nőre mindent és segít.

szerencsére egyre több nő gondolkozik így :)

a nagy férfi munkád, meg kimerül abban,hogy télen fát kell vágni, vagy beverni egy szöget. gratula.

2013. aug. 22. 21:46
 17/43 anonim ***** válasza:
12%

Nem arról van szó, hogy ki kell szolgálni. De azért a női munka, az női munka.

Valamint továbbra sem értem, akkor milyen férfira vágytok? Mert, amit itt írtok, az teljesen ellentétes azzal, amit máshol hangoztattok.

2013. aug. 22. 21:50
 18/43 zabmester ***** válasza:
100%
Még nem a férjem, de már együtt élünk egy jó ideje :) Hát háziasnak nem mondanám, ettől függetlenül azzal ő is tisztában van, hogy amelyik lakásban laknak emberek, ott takarítani is kell, ahol esznek, ott főzni és mosogatni kell, stb. Szóval ezekben kiveszi a részét. Inkább azért nem nevezném háziasnak, mert magától nem veszi észre, hogy csinálni kéne valamit. Szóval nálunk ez úgy megy, hogy elkezdem csinálni a házimunkát, mondjuk nekiállok mosogatni, akkor szólok neki, hogy amíg mosogatok, addig porszívózzon ki, vagy beteszem a mosást, és szólok neki, hogy övé a teregetés, vagy múltkor a hűtőt takaríttattam ki vele, amíg én úgyszintén valamilyen házimunkát végeztem. Ha rajta múlna, szerintem semmi nem lenne elvégezve, de így, hogy mondom neki, megcsinálja ő is, amit otthon csinálni kell. Egyedül főzni nem szokott, mert ha arról van szó, hogy kaját kell előállítani, akkor áll, mint egy rakás szerencsétlenség, és azt mondogatja, hogy ő azt nem tudja :D Ezen mondjuk rendszeresen ki szoktam akadni, mert nyilván senki nem tud minden ételt fejből, de még a laptop is a konyhában van, szóval ott az internet, meg lehet nézni a receptet, és olvasni ugyebár ő is tud :D Mondjuk hála az égnek én nagyon szeretek főzni, úgyhogy annyira nem zavar, hogy ezt leginkább én csinálom.
2013. aug. 22. 21:51
 19/43 A kérdező kommentje:

hol van leírva, hogy női munka? mesélj még, kérlek.

ha lesz fiam tuti úgy nevelem,hogy ismerje a házimunkát(ne abban merüljön ki,hogy eltol egy szekrényt arrébb:) és ne a nő legyen a cseléd.

2013. aug. 22. 21:52
 20/43 anonim ***** válasza:
65%

"a nagy férfi munkád, meg kimerül abban,hogy télen fát kell vágni"

Ha ez nekem szólt (az előtted szóló vagyok), akkor nem veszem fel az ilyen rosszindulatú beszólásokat, főleg ha olyanok írják, akik semmit nem tudnak rólunk. Kettőnk közül a férjem dolgozik többet és keményebben, de mindketten tiszteljük, becsüljük egymás munkáját, legyen az a munkahelyen, vagy otthon elvégzett. Szerintünk így működik egy normális kapcsolat. Más szerint meg máshogy. Mindenkinek a maga dolga.

2013. aug. 22. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!