Miért nem képes az unokáira vigyázni?
8 éve nem voltunk a párommal sehol kettesben,mivel kedves anyós,aki nem messze lakik sose vállalta be pár órára se a gyerekeket,pedig nincs velünk gond,egyszerűen nem akarja. Sok unokája van,egyikre se vigyázott. Anyukám beteg nagyon és 220kmra lakik ő se tud mindig jönni.
Most lehetőség lett volna kimozdulni a párommal egy céges munkahelyi rendezvényre,de ez se jön össze sajnos. Nagyon nagyon mérges vagyok rájuk,hogy fél napot nem tud megtenni,hogy mi is jól érezzük kicsit magunkat a minden napos melo és körforgás után ennyi nekünk is járna. Barátaink vidéken,vagy külföld,így sajnos nincs más aki segítene e téren. Pont aki itt van az szar le minket .Nem tudom mit vár öreg korára akkor tőlünk?!
Az a baj, hogy hiába van igazatok, hiába írjuk ide százan hogy milyen gonosz anyósod és hogy más családoknál máshogy van, ez rajtatok nem segít.
Keressetek egy bébiszittert. Először idegen, persze, de nem kell rögtön első alkalommal hetekre rá hagyni a gyerekeket. Először megismeritek egymást, részt vesz veletek valami közös programot.
"Hát a felnevelést hagyjuk,mert az összes gyerek szanaszét,nincs testvéri kapcsolat. 15 évesen kilökte őket otthonról melozni,azt meg amit kerestek le kellett adni,nem mosott,nem főzött rájuk.... Szóval ne várjon semmit az ilyen!
Más örülne unokázhatna"
Akkor ne akard rábízni se a gyereket. Hívj bébiszittert.
Huh most aztan mar mindent bevetsz az anyos ellen. Esetleg nem iszik, ker toletek penzt is mar? :)
A gyereket sajat magatoknak szulted, nem varhatod el senkitol sem, hogy mas is vallalja el , akarata ellenere a felugyeletet. Amugy az irasodbol nezve nem vagytok jobban, raadasul a tobbi unokaval sem foglalkozik. Mit vartal, oszinten?
Megjegyzem , ha nekem ilyen stilusban adnad elo a dolgokat, biztos messzire elkerulnelek.
Most öszintén: Ha az én menyem/lányom lennél, ezzel a stílussal, akkor én sem vállalnám el a gyerekeket, mert te CSAK kapni akarsz meg a jogaidra hivatkozol, adni és a másikhoz kicsit is barátságosan hozzáállni már nem.
Ilyen bunkó ember nem érdemel segítséget.
Most nem azért de ha rossz szülő volt mégis mit vártál tőle miért lenne jobb nagymama?
Azért egy 3-4 órás vigyázást csak kitudnátok fizetni, ha szórakozásra van pénz? Ti csak nem akartok az a baj.
Gondolom, amikor gyereket szültél, akkor nem kérted anyósod áldását rá.
Az, hogy vigyázaz unokáira a nagymama, az nem kötelesség, hanem szivesség.
Én nagyon köszönöm, ha vigyáz a nagyi azunokáira, de nem várom el.
De egy nagyinak nem kötelessége vigyázni az unokáira, pláne hogy írod, hogy a többire sem vigyázott eddig sem, akkor miért gondoltad, hogy a te gyerekeidre fog.
Ha el akarsz menni bulizni hívj egy bébiszittert és meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!