Miért nem képes az unokáira vigyázni?
8 éve nem voltunk a párommal sehol kettesben,mivel kedves anyós,aki nem messze lakik sose vállalta be pár órára se a gyerekeket,pedig nincs velünk gond,egyszerűen nem akarja. Sok unokája van,egyikre se vigyázott. Anyukám beteg nagyon és 220kmra lakik ő se tud mindig jönni.
Most lehetőség lett volna kimozdulni a párommal egy céges munkahelyi rendezvényre,de ez se jön össze sajnos. Nagyon nagyon mérges vagyok rájuk,hogy fél napot nem tud megtenni,hogy mi is jól érezzük kicsit magunkat a minden napos melo és körforgás után ennyi nekünk is járna. Barátaink vidéken,vagy külföld,így sajnos nincs más aki segítene e téren. Pont aki itt van az szar le minket .Nem tudom mit vár öreg korára akkor tőlünk?!
Testvéred vagy férjed testvérei közül nem tud rájuk vigyázni valaki? A gyerekek keresztszülei?
Ha csak pár óra lenne most, az nem olyan vészes bébiszitterrel sem.
Teljesen megértelek.
Én még csak 22 éves vagyok, de tesóm gyerekére is vigyáztam most 2 hetet, míg ő nem volt itthon, az unokaöcsém 6 éves.
Hát miért van a család, ha nem arra, hogy segítsen a másikon? Hogy őszinte legyek, én is "elvárom" majd, hogy ha majd nekünk is lesz saját gyerkőcünk, és hirtelen nem tudjuk megoldani, szüleim, vagy testvéreim segítsenek be. Nálunk ez alap dolog, hogy segítünk.
Hát igen, én szívesen vigyáznék rájuk, de elhiszem, hogy idegenekre nem bíznád, én se bíznám, pedig lehet, hogy aki szeretne rá vigyázni, kedves, komoly és tényleg odafigyel rá önzetlenül, de tény, hogy a mai világban sajnos nem lehet megbízni az emberekben, magam ellen beszélek, de én sem bíznám rá idegenre.
Nem tudom, hogy mi az oka, hogy anyósod nem akar rá vigyázni, máskor szokott hozzátok menni? Szereti a gyerekeket?
Anyósnak több unokája van,nem csak az én 3 gyerekem,összesen 8. Egyikre se vigyázott.
Indok: Ő neki is van 3 gyerek,felnevelte őket,most neki jár a pihenés. Ok pihenjen,nyugdíjas,de azért szerintem ez nem olyan nagy kérés amit kérünk.
Ritkán jönnek hozzánk,pedig közel laknak,akkor is max 30 percet maradnak.
Hogy miért nem képes anyósod az unokáira vigyázni? Legutóbbi kommentedből ítélve azt mondom, a te kedves, barátságos stílusod miatt.
Attól, hogy ő a gyerekeid nagymamája, mert ezt dobta a gép, még nem lett automatikusan a te különbejáratú magáncseléded, hogy ilyen stílusban viszonyulj hozzá. Ha soha nem vállalta be az unokákat, valószínűleg ilyen típus, nem mindenki a mesebeli jóságos nagyanyó. Egyébként mondta, hogy ő öreg korára vár valamit TŐLED?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!