Mit csináljak az anyósommal?
10 hetes terhes vagyok, és a drága anyósom közölte, hogy márpedig szerinte a babának nem a férjem az apja, és szeretne DNS-tesztet.
Ennek a baromságnak természetesen semmi alapja sincs. A férjemmel mindketten nagyon kiakadtunk, és én közöltem anyósommal, hogy jó, ha ennyire nem bízik bennem, megcsináltatom a tesztet, de fizesse ki ő. És készüljön fel rá, hogy ha a teszt igazolja, hogy a férjem a gyerek apja, akkor bizony megetetem vele a papírt borítékostól.
Annyira dühös vagyok, komolyan szétvet a düh, és félek, hogy ezzel ártok a babának.
Mit csináljunk ezzel a vén boszorkánnyal? Az sajnos nem megoldás, hogy minden kapcsolatot megszakítunk vele, mert a férjem óvodás kislányát mi neveljük, és ő nagyon szereti a nagymamáját, miatta muszáj tartani a kapcsolatot.
Én nem csináltatnám meg a tesztet a helyedben, mert azzal belemennék az idióta játszmázásába. Igaza volt annak, aki azt írta, hogy találna mást anyósod, amivel piszkálhat. Teljesen ignorálnám és a köszönésen kívül nem is kommunikálnék vele. A férjemnek megmondanám, hogy semmit nem akarok tudni az anyjáról, ne is meséljen róla.
És a gyerekkel is csak a jelenlétemben találkozhatna...ezek után ki tudja, hogy milyen hülyeségeket beszélne bele a gyerekbe.
Ha a nyugdíjából finanszírozza, én szíves örömest igent mondanék a tesztre, aztán majd pofára esik, amikor meglátja, hogy a párod a gyermeked apja.
És ezt követően minimálisra csökkenteném a vele való kommunikáció minden formáját.
28L
Nem csináltatnám meg. Ha bármi baja lenne a babának, sose tudnám magamnak megbocsájtani. Főleg, egy ilyen hülyeség miatt.
Egész egyszerűen nem találkoznék anyóssal. Nem kötelező hozzá menni, és neki sem kötelező a gyereket látogatnia, hiszen szerinte nem is az unokája.
Ha megcsináltatod, akkor sem fog békén hagyni. Utána jön majd hogy meghamisítottad az eredményt, vagy bármi, amivel fúrni tud.
A kislányt se nagyon engedném egyedül hozzá. Ki tudja, neki miket mondhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!