Ott hagynál 1.100. 000ft-t csak azért mert a párom összeveszett az 'anyósommal'?
27 éves férfi vagyok, 1 éve elkezdtünk építkezni a már menyasszonyom szüleinél, aki engem soha nem fogadott el mint utóbb kiderült.
Azért utál mert édesanyám roma.
Én külföldön dolgozom, hetente haza járom.Akkor természetesen ott vagyok, hiszen így is keveset találkozunk úgy gondoltuk ne hogy már akkor se lehessünk együtt.
Páromnak a kedélyei most nagyon rosszak voltak, és elmondta hogy az anyja, tőlem mindent sajnál, például az akkori kávét, a reggelit, az ebédet stb
Nem baj nem kell szeretnie, de ő beszélt rá akkor minket hogy építkezzünk oda az ő udvarukra, milyen jó lesz, nem kell telekre költeni, a családi ház már amúgyis a kedvesemé miért is ne.
Viszont így már utólag már nagyon bánjuk.
Barátnőmet is mindennek elhordja amiért velem van, én csak egy "c*gány" vagyok a szemébe de persze a szemembe nyalizik, olyanokat mondott a barátnőmnek hogy édes-e a c**ány f*s* stb
Sajnos neki jelenleg nincs munkája így elég nehéz lépni, na meg vissza tartó erő az hogy csak oda fektettünk már több mint 1 millió forintot. Hamarosan remélem már decemberre kész lenne, amit a kedves anyós is szeretne hiszen mondta hogy reméli addigra kitakarodunk mert ő látni sem akar minket karácsonykor.
Egyébként a barátnőmet mindenért bántja, ha így tesz le egy szatyrot azért ha más hogy akkor azért. Ha ő főz akkor abba kötekszik így már nem főz, de most meg az a baj.
Alapvető hibák
1. Nem építkezünk közösen házasság előtt.
2. Nem építkezünk SOHA a szülők telkére! Akárhogy próbál rábeszélni, nem jó az ilyen szoros együttélés.
3. Én a nyugalmat fontosabbnak tartom, legyen boldog azzal a félkész házzal, elmennék máshova.
20:49...na valaki megint magára vesz mindent...
Itt mondjuk épp nem úgy tűnik hogy valaha jó lett volna a viszony közöttük, nem is értem miért kezdtek házat építeni.
#4, köszönjük, hogy megosztottad velünk a boldogságodat, de erre pont senki nem volt kiváncsi.
#1 Leírta a frankót. Aki másképpen tesz, az vállalja be a kockázatot!
ingyen kaptátok a telket már itt gondolkodni kellet volna föleg neked hogy képzelted örökre együt maradsz a csajjal és kifizetik amit oda befektetél.....
magadra vess
Egyébként pont így gondoltam hogy örökre, és azt is tudom hogy velem akar maradni.
Nagyon szeretjük egymást,és ezekhez hasonlót nagyon sokszor átvészeltünk és mind végig kitartott mellettem, nem szembe szállva az anyjával de akkor is együtt vagyunk 8 éve. Pedig már az első két hónap is húzós volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!