Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan kéne viselkednem...

Hogyan kéne viselkednem anyósommal ha legközelebb találkozunk?

Figyelt kérdés

Anyósóm kinn él németországba,nem találkozunk túl gyakran,de mondhatnám jó a kapcsolatunk,azt mondja szeret és örül hogy a fiával vagyok.

Nemrég összevesztünk a párommal,amit én is kcsit túl reagáltam igy utolag tudom,de olyan szinten h szakitani akartam vele. A vita azon robbant ki hogy ő elment buliba,nekem meg azt mondta h csak a munkatársaival megy inni pár sört. Közbe meg a hátam mögött sunyin le szervezte egy haverjával h akkor ketten mennek a discoba. Azt mondja azért nem akarta mondani h vele megy haverral,mert én tudja h nem birom és lehet nem engedtem volna el. na mindegy,én felhuztam magam a hazugságon,ő meg azon h ezen ki akadtam és vita lett. De már kibékültünk.

Tegnap párom elfelejtkezett kilépni fb-ről,és láttam h anyósóm irta neki h nem kellett volna kibékülni,én csak kihasználom őt h ki tudjak menni németbe,és látja h nem is szeretem a páromat.

Volt róla szó h majd mi is kimegyünk dolgozni,de igazából én nem is nagyon vágyok oda. Nyelvet se beszélek,meg hiányoznának a családtagjaim,stb..

Rosszul esik h a szemembe meg jópozik anyós,augusztusba fog jönni.

2014. jún. 25. 14:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Mit irt anyos kicsi fia? Mit panaszkodott. Azt kene tudni, mert ez anyos valasza volt fianak.
2014. jún. 25. 14:34
 2/13 anonim ***** válasza:
33%

Miért kell "elengedni" bárhová is egy felnőtt embert?

A szituáció hozza, hogy milyen legyél vele.

2014. jún. 25. 14:43
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Mivel nem találkoztok gyakran, mert egy másik országban lakik, ő azt tudja rólad, amit a fia mond neki és ebből rakja össze magában a képet rólad. Szóval ő az alapján gondolja ezt, amit tőle tud rólad, amit panaszkodik stb. Amúgy nem is tűnsz könnyű esetnek, hogy ha csóró már azért hazudik, mert attól fél, hogy nem engeded el, meg hisztizel. Basszus felnőtt férfi, fel sem kellene merülnie annak, hogy te beszabályzod... Nézz szembe a tényekkel, ha nem hisztiznél, meg nem csinálnál úgy, mint egy gyerekkel, hogy ne barátkozz ezzel-azzal, meg ne menj ide-oda, akkor nem kéne hazudnia.
2014. jún. 25. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

"nem engedtem volna el" - már megbocsáss, miért kéne engedélyt kérnie tőled bármire is? Jó vicc, felnőtt ember, maximum mondja, hogy elmegy ide-oda, ha nem tetszik, értelmes stílusban - no hiszti! - közlöd, aztán mérlegel.

Barátom egyszer kérdezte meg, hogy elmehet-e a barátaival Szlovákiába, én meg kis mosolygás után mondtam neki, hogy nem kell semmire engedélyt kérnie, mert a barátnője vagyok, nem az anyja. Azóta csak mondja, hogy menne ide-oda,, bár azt mindig hozzáteszi, hogy ugye nem baj? Kedves tőle, és semmi nem baj. Örülök, ha elmondja, mik a tervei, de az engedélykérést felejtsük el.

2014. jún. 25. 15:22
 5/13 A kérdező kommentje:

De pont ez az,h ha őszinte akkor is mehetett volna. Nyilván nem örültem volna neki h pont azzal a haverral megy,de menjen. Nem értem még most se miért kellett hazudnia nekem.

Azt mondta az anyjának hogy ln el akarok költözni,meg el akarom hagyni,mert ő elment buliba. Nem a buli miatt akadtam,hanem ezen a sunyi hátam mögött leszervezzük a bulit,és nekem meg hazudik h a munkatársai hivják h meló után elmegy e velük,gond e.

2014. jún. 25. 15:43
 6/13 A kérdező kommentje:

Tudja hogy nem szeretem azt a haverját,mert rám beszél és nincs jó hatással páromra.

Itatja ha találkoznak,meg folyton drogokra akarja rá beszélni. És ez nem tetszik nekem. Volt olyan h elhivta egy vasárnap délután mert segiteni kellett nála vmit,aztán mikor este hivom páromat h nem akar hazajönni másnap melo,akkor hallom mondja h szarjon rá mit mondok,idd meg ezt a pálinlkát,ha hallgatsz rá egy papucs vagy,ne menj majd be dolgozni,stb...

2014. jún. 25. 15:46
 7/13 anonim ***** válasza:
38%

"lehet nem engedtem volna el"

Hogy szokták az itt kommentelő hölgyek írni fordított esetben?

Nem vagy te a tulajdona, mi köze hozzá. Na most te ezeket értsd magadra.

2014. jún. 25. 15:47
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
A férjedtől nem volt valami szép dolog a hátad mögött buliba elmenni. Az a minimum, hogy szól neked ilyenkor....
2014. jún. 25. 18:35
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

"A férjedtől nem volt valami szép dolog a hátad mögött buliba elmenni. Az a minimum, hogy szól neked ilyenkor...."

Ha fennállna a veszélye, hogy hisztizik, siránkozik, "nem enged el" vagy egy hétig nézhetem a búvalbäszott képét, amiért mégis elmentem, akkor én se mondanám meg, hanem hazudnék. Bár én nem is lennék vele.

2014. jún. 26. 00:58
 10/13 anonim ***** válasza:
54%
Ez a "nem engedtem volna el" csak egy kiragadott mondat az egészből. Azt a kérdező párja mondta neki. Ő épp lenn írja,hogy nem örült volna de menjen. Én azt nem értem miért kell hazudni egy párkapcsolatban?! Ráadásul az ilyen barát nem barát de ha a párod szeretne vele barátkozni hajrá. Nyilván ismered és bízol benne annyira,hogy tudod nem drogozna így ettől nem kell tartanod de ha nem megy be dolgozni és emiatt a munkahelyén bármi baj lesz vagy látod,hogy emiatt kiiratja magát vagy valami akkor talán a párod is belátja. Nekem is volt ilyen barátnőm akinek addig voltam jó amíg eltudtam vele menni bulizni. Most van egy 6 hetes fiam és előtte 1 hónapot voltam kórházban egyszer nem jött be de még a telefont se emelte fel. Van ilyen.
2014. jún. 26. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!