Hogyan kéne viselkednem anyósommal ha legközelebb találkozunk?
Anyósóm kinn él németországba,nem találkozunk túl gyakran,de mondhatnám jó a kapcsolatunk,azt mondja szeret és örül hogy a fiával vagyok.
Nemrég összevesztünk a párommal,amit én is kcsit túl reagáltam igy utolag tudom,de olyan szinten h szakitani akartam vele. A vita azon robbant ki hogy ő elment buliba,nekem meg azt mondta h csak a munkatársaival megy inni pár sört. Közbe meg a hátam mögött sunyin le szervezte egy haverjával h akkor ketten mennek a discoba. Azt mondja azért nem akarta mondani h vele megy haverral,mert én tudja h nem birom és lehet nem engedtem volna el. na mindegy,én felhuztam magam a hazugságon,ő meg azon h ezen ki akadtam és vita lett. De már kibékültünk.
Tegnap párom elfelejtkezett kilépni fb-ről,és láttam h anyósóm irta neki h nem kellett volna kibékülni,én csak kihasználom őt h ki tudjak menni németbe,és látja h nem is szeretem a páromat.
Volt róla szó h majd mi is kimegyünk dolgozni,de igazából én nem is nagyon vágyok oda. Nyelvet se beszélek,meg hiányoznának a családtagjaim,stb..
Rosszul esik h a szemembe meg jópozik anyós,augusztusba fog jönni.
Miért kell "elengedni" bárhová is egy felnőtt embert?
A szituáció hozza, hogy milyen legyél vele.
"nem engedtem volna el" - már megbocsáss, miért kéne engedélyt kérnie tőled bármire is? Jó vicc, felnőtt ember, maximum mondja, hogy elmegy ide-oda, ha nem tetszik, értelmes stílusban - no hiszti! - közlöd, aztán mérlegel.
Barátom egyszer kérdezte meg, hogy elmehet-e a barátaival Szlovákiába, én meg kis mosolygás után mondtam neki, hogy nem kell semmire engedélyt kérnie, mert a barátnője vagyok, nem az anyja. Azóta csak mondja, hogy menne ide-oda,, bár azt mindig hozzáteszi, hogy ugye nem baj? Kedves tőle, és semmi nem baj. Örülök, ha elmondja, mik a tervei, de az engedélykérést felejtsük el.
De pont ez az,h ha őszinte akkor is mehetett volna. Nyilván nem örültem volna neki h pont azzal a haverral megy,de menjen. Nem értem még most se miért kellett hazudnia nekem.
Azt mondta az anyjának hogy ln el akarok költözni,meg el akarom hagyni,mert ő elment buliba. Nem a buli miatt akadtam,hanem ezen a sunyi hátam mögött leszervezzük a bulit,és nekem meg hazudik h a munkatársai hivják h meló után elmegy e velük,gond e.
Tudja hogy nem szeretem azt a haverját,mert rám beszél és nincs jó hatással páromra.
Itatja ha találkoznak,meg folyton drogokra akarja rá beszélni. És ez nem tetszik nekem. Volt olyan h elhivta egy vasárnap délután mert segiteni kellett nála vmit,aztán mikor este hivom páromat h nem akar hazajönni másnap melo,akkor hallom mondja h szarjon rá mit mondok,idd meg ezt a pálinlkát,ha hallgatsz rá egy papucs vagy,ne menj majd be dolgozni,stb...
"lehet nem engedtem volna el"
Hogy szokták az itt kommentelő hölgyek írni fordított esetben?
Nem vagy te a tulajdona, mi köze hozzá. Na most te ezeket értsd magadra.
"A férjedtől nem volt valami szép dolog a hátad mögött buliba elmenni. Az a minimum, hogy szól neked ilyenkor...."
Ha fennállna a veszélye, hogy hisztizik, siránkozik, "nem enged el" vagy egy hétig nézhetem a búvalbäszott képét, amiért mégis elmentem, akkor én se mondanám meg, hanem hazudnék. Bár én nem is lennék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!