Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan kéne viselkednem...

Hogyan kéne viselkednem anyósommal ha legközelebb találkozunk?

Figyelt kérdés

Anyósóm kinn él németországba,nem találkozunk túl gyakran,de mondhatnám jó a kapcsolatunk,azt mondja szeret és örül hogy a fiával vagyok.

Nemrég összevesztünk a párommal,amit én is kcsit túl reagáltam igy utolag tudom,de olyan szinten h szakitani akartam vele. A vita azon robbant ki hogy ő elment buliba,nekem meg azt mondta h csak a munkatársaival megy inni pár sört. Közbe meg a hátam mögött sunyin le szervezte egy haverjával h akkor ketten mennek a discoba. Azt mondja azért nem akarta mondani h vele megy haverral,mert én tudja h nem birom és lehet nem engedtem volna el. na mindegy,én felhuztam magam a hazugságon,ő meg azon h ezen ki akadtam és vita lett. De már kibékültünk.

Tegnap párom elfelejtkezett kilépni fb-ről,és láttam h anyósóm irta neki h nem kellett volna kibékülni,én csak kihasználom őt h ki tudjak menni németbe,és látja h nem is szeretem a páromat.

Volt róla szó h majd mi is kimegyünk dolgozni,de igazából én nem is nagyon vágyok oda. Nyelvet se beszélek,meg hiányoznának a családtagjaim,stb..

Rosszul esik h a szemembe meg jópozik anyós,augusztusba fog jönni.

2014. jún. 25. 14:29
1 2
 11/13 acelsziv ***** válasza:
86%
tudod, kérdező nem az a gond, hogy van egy ilyen gennyláda haverja, aki befolyásolni akarja hanem az, hogy LEHET is befolyásolni a párodat. Még mindig anyuci pici fia gyenge jellemmel és akaraterővel. Ha még nincs gyerek és elgondolkodnék a továbbiakon... Legyen csak igaz, amit anyósnak írt és költözz el a francba.
2014. jún. 26. 09:02
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem a fiú két szinű. ha anyjának panaszkodik akkor nem mer veled konfrontálodni. A barátja befolyásolja hogy igyon. Beszéld meg pároddal és meglátod mit mond. Nem szép hogy hazudott neked. Elgondolkodnék a kapcsolatomon.
2014. júl. 3. 08:25
 13/13 anonim ***** válasza:
én azért megmondanám neki hogy nem szép hogy ellened uszítja a fiát és hogy semmi terved Németországba menni. Szerintem a nő kicsinyes és unintelligens, és buta. vigyázz vele mert rossz indulatú is.Alamuszi macska nagyot ugrik.Főleg ha itthon veled kedves, és utána a hátad mögött meg kibeszél. undorító.
2014. júl. 3. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!