Hogyan kéne viselkednem anyósommal ha legközelebb találkozunk?
Anyósóm kinn él németországba,nem találkozunk túl gyakran,de mondhatnám jó a kapcsolatunk,azt mondja szeret és örül hogy a fiával vagyok.
Nemrég összevesztünk a párommal,amit én is kcsit túl reagáltam igy utolag tudom,de olyan szinten h szakitani akartam vele. A vita azon robbant ki hogy ő elment buliba,nekem meg azt mondta h csak a munkatársaival megy inni pár sört. Közbe meg a hátam mögött sunyin le szervezte egy haverjával h akkor ketten mennek a discoba. Azt mondja azért nem akarta mondani h vele megy haverral,mert én tudja h nem birom és lehet nem engedtem volna el. na mindegy,én felhuztam magam a hazugságon,ő meg azon h ezen ki akadtam és vita lett. De már kibékültünk.
Tegnap párom elfelejtkezett kilépni fb-ről,és láttam h anyósóm irta neki h nem kellett volna kibékülni,én csak kihasználom őt h ki tudjak menni németbe,és látja h nem is szeretem a páromat.
Volt róla szó h majd mi is kimegyünk dolgozni,de igazából én nem is nagyon vágyok oda. Nyelvet se beszélek,meg hiányoznának a családtagjaim,stb..
Rosszul esik h a szemembe meg jópozik anyós,augusztusba fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!