Ezek után miért gondolja úgy anyósom, hogy nekem kellene bocsánatot kérnem?
Harmik babánkat várjuk, eredetileg is hármat terveztünk, pénteken kiderült, hogy a picuri is kisfiú. A családban mindenki örült, mert egészséges a pici, csak anyósom vágott pofákat, hogy így minek harmadik, ha az is fiú, minek annyi kölyök, semmi értelme (neki 4 fia van), jobb lenne, ha elvetélnék, mert akkor lenne még reménye egy kislányra... Erre én, igaz, nem a legszebb stílusban, de közöltem vele, hogy amennyiben ezt komolyan gondolja, húzzon haza és többet nem is kell hozzánk jönnie, mert ugysem fogom beengedni.
Most fűnek-fának azt harsogja, hogy én milyen bunkó voltam vele, még a fiát is ellene hangolom, pedig ő csak jót akar nekünk. Minden rokonnak és ismerősének elsírja bánatát, gondolom saját verzióban, akik szerint nekem kellene elnézést kérnem a viselkedésemért. Kezdek belefáradni a magyarázkodásba.
Jézusom...és én még azt hittem, hogy rokonék anyósa a csúcs.
Szóval a mama elvetette volna a férjedet is (aki egyáltalán mondott erre a gyönyörű kijelentésre valamit?), ha tudja, hogy fiú lesz? Szánalmas, és szomorú, hogy ilyen embertelen lény létezik, és nem is értem neki miért olyan fontos az, hogy lánya legyen, vagy lány unokája. Ilyen idióta vénasszonyra nincs szüksége a gyerekeknek "mama" néven, mert egyáltalán nem ehhez méltóan viselkedik.
A rokonok meg ha nem értenek a szóból, akkor hagyd őket a fenébe. Nem érdemes az értetlen emberekre időt pazarolni. Viszont akinek eddig elmondtad az igazat, az mit mondott?
Anyósod nem normális, és jobban teszitek (férjed is), ha hagyjátok a fenébe. Az ilyen nem anya, aki még nyíltan ki is jelenti, hogy még a saját gyerekét is kikapartatta volna, ha tudja, hogy nem lány lesz. Undorító.
Mi az, hogy "minek ennyi fiú a családba" ???
Miért, az ilyen hibbant barmoknál kvóták vannak, hogy X db lány és Y db fiú lehet maximum, és ezt nem szabad átlépni? Esküszöm elmegyógyintézetbe küldeném az ilyeneket (anyósoddal az élen), mert ez a "gondolkodásmód" nem épp épelméjűségre hajaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!