Miért gondolja mindenki kapásból, hogy az anyósok 60 felettiek, öregek és betegek?
Főleg mivel csak az utóbbi években általános a 30-35 sőt 40 körüli szülés. Azelőtt a 20-as éveik elején megszültek a nők, így mikor a húszas éveiben járó embernek van baj az anyósával, inkább az a kirívó, ha az a bizonyos anyós már 60 feletti.
Ehhez képest mindenki rögtön azt feltételezi, hogy ha valaki "anyós" akkor az már csak 60 feletti, fájós lábú öregasszony lehet. De ha már nagymama is, akkor tuti egy szenilis vén szatyor, aki csoda, ha le tud hajolni. Szerintem ezt nagyon sok KÖZÉPKORÚ nagymama és anyós kikérhetné magának... A többség...
Akinek nem inge ne vegye magára. Az én szüleim még közel sincsenek ahhoz, hogy anyós após legyen mégis elmúltak 60 sőt apám 70 éves is.
Régen sem szültek olyan sokan 20-as évek elején mint itt állítják.
Én 27 éve születtem 35 éves volt akkor anyu és csak második voltam,két évvel vagyok fiatalabb a bátyámnál. De már a nagyszüleim sem szültek 27 éves koruk előtt, bár abba a háború is közbe játszott.
Szóval lehet a te környéken már akkor is ítélkezett meg most is, ilyenek maradtak ennyi.
20 évvel ezelőtt még nem volt divat 30 év felett szülni. Nagyon sokan már 40-45 évesen nagymamák lettek.
De aki 60 fölött van, azok között is kevés a szenilis.
Csak a mai menyek okosabbnak tartják magukat az anyósuknál.
Amit ő mond, az sértés, de ha a saját anyjuk mondja, akkor nem az.
Nem, azt várom, hogy valaki magyarázza meg, hogy ha bármilyen anyósos kérdést feltesz mondjuk egy 23-24 éves, akkor miért úgy áll egyből mindenki hozzá, hogy az anyós biztos már öreg, de legalábbis beteg és fáj mindene. Vagy ami a legjobb, hogy biztos azért nem segít, mert egy önző disznó, az senkinek se jut eszébe, hogy esetleg nem 68-70 éves kötögető nyugdíjas, hanem ugyanolyan életet él, dolgozik, programja van, mint a "fiataloknak".
Ha védik, ha szidják, teljesen mindegy, de mindig mindenki ebben a rovatban úgy áll hozzá, hogy tuti öreg és/vagy beteg és/vagy nyugdíjas. Holott ez egyáltalán nem indokolt. Jó elhiszem, hogy annak idegjén is születtek 30 felett gyerekek. De akkor nem az volt az általános. A mai huszonévesek szüleinek nem elenyészű kisebbsége fiatal még mindig, mégis mindenki úgy tesz, mintha az lenne a természetes és normális, ha az anyós öreg, beteg, nyugdíjas, szenilis.
Igaz az én szüleim tényleg fiatalok... 48 és 50 évesek...
De speciel anyut 42 évesen szülte a mamám...
Az anyósom mégis 60 éves... A férjem 27 én 26..
Általában manapság 30 körül szülnek a nők, gyakran afelett...
Tehát ha valakit 20 évesen szült az anyja, akkor alsóhangon 50 felett lesz amikor unoka lesz...
Általában a nők panaszkodnak, akiknek általban a férjük idősebb, 3-4 évvel, hangsúlyozom, általában.
Tehát amikor jön a gond a nő 34 éves a ferfi 37, akkro az anyós majdnem 60...
Ezért gondolják ... Mert általában így van..a kivétel a szabály próbája...
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!