Ha egy nő egy jómódú férfi felesége lesz, miért gondolja mindenki azt, a lehető legnagyobb rosszindulatúsággal, hogy biztos csak a pénzéért megy hozzá?
Kicsi fogalomzavart érzek nálad: tudod, mi az a féltékenység?
Irigységet akartál kérdezni, nem?
Rólam írtál?
4 éve vagyok a férjemmel,és a mai napig hallom innen-onnan,hogy a pénzéért mentem hozzá.
A valóság pedig,hogy amikor összeköltöztünk jelzálog hitelt vettünk fel a házra amit ugye még most is fizetünk és együtt dolgozunk a vállalkozásban.Hozzáteszem mikor összejöttünk akkor már volt egy hitele neki.Szóval mindenki csak azt látja ami kívülről látszik,de hogy az miből van azt nem tudja.Én nem foglalkozok ezekkel már.Minek?Én tudom mi a helyzet a férjem is.
Hozzáteszem a férjem erre azt szokta mondani,hogy én akkor jöttem össze vele amikor a legrosszabb anyagi helyzetben volt.Ha 10 évvel előtte amikor jól áll anyagilag akkor esetleg ezt lehetett volna mondani,de mivel ismer milyen vagyok tudja,hogy akkor sem azért álltam volna vele szóba.
Az emberek többsége Magyarországon alapvetően rosszindulatú. Nem értem, hogy miért, de így van. Ha jól keres a férjed, akkor a pénzéért vagy vele, ha jól megy a vállalkozásod, akkor nyilván korrupt vagy, ha adsz magadra gyerekvállalás után, akkor nyilván nem foglalkozol a gyerekkel, ha előléptetést/fizetésemelést kaptál, akkor nyilván leszoptad a főnököt. Akkor is, ha történetesen nő :D
Sok mindent nem lehet ezzel tenni, elfogadni és nagy ívben tenni rá, nem védeni magad, mert az csak olaj a tűzre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!