Mit tehet egy olyan valaki, akinek csaladja van, de egyre inkabb ugy gondolja, hogy a sajat nemehez vonzodik?
Normális házastárs úgy úgysem tud boldog maradni mellette, hogy "elnyomja". Egy rendes kapcsolatban érzi a másik, hogy valami más.
Ha nem szereti a házastársát az illető és csak szenvedne mellette így, akkor igen, váljon. Ettől még a gyerekkel maradhat jó és szoros kapcsolata!
6.: te látod, amikor a szüleid nyalják egymást? Mert én hetero szülőkkel nőttem fel, de nem voltak ilyen vizuális élményeim. Nem értem egyeseknek a homoszexualitásról mért rögtön az jut az eszébe, hogy biztos a gyerek előtt fognak d.gni.
Egyébként azt meg főleg nem említette senki a kérdésben, hogy a homoszexuális félnél maradna a gyerek, azt meg pláne nem, hogy kiszemeltje is lenne, vagy csak egyszerűen másnak érzi a nemi beállítottságát. De láss rémeket, te homofób...
En a no vagyok a tortenetben es en erzem ezt.
De ha a hata mogott elem azt az eletem az megcsalasnak szamitana.Arra meg keptelen lennek.
Bezzeg ha simán azt tette volna fel kérdésnek, hogy kiszeretett a férjéből... akkor mindenki támogatná :) Hát még ha a férj írna ide, hogy a felesége leszbikus! Mindenki fel lenne háborodva, hogy miért sunnyog és nem válik el...
Kérdező, szerintem komolyan gondolkodj el rajta, hogy ez most valami hirtelen inger-e, amit esetleg a kiábrándító házasélet vagy a férjedben való csalódás okozott, vagy mindig is voltak ilyen elfojtott érzéseid? Ha az utóbbi, akkor még nem késő lépni! Ne tedd a saját és a párod életét is boldogtalanná egy hazugsággal. Még mindkettőtöknek van esélye külön-külön egy olyan életre, amiben igazán szerető párra találtok és harmonikusan élhettek, tehát ha úgy érzed, hogy így nem bírod, akkor ne titkolózz, hanem lépj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!