Mit tehet egy olyan valaki, akinek csaladja van, de egyre inkabb ugy gondolja, hogy a sajat nemehez vonzodik?
" és neked nem lenne furcsa ha anyád egy nővel állítana haza és mondaná hogy figyelj kicsim együtt vagyunk?!"
Nem vagyok már tini rég, de 12 évesen sem lett volna furcsa ez a kijelentés. Bár nyilván nem így állít haza az ember anyja, hanem előbb elválnak, majd amikor úgy érzi, beavatja a gyerekeket abba, hogy ő a nőkhöz vonzódik és talán évek múltán bemutatja az első hosszútávú barátnőjét, ha működőképes a kapcsolatuk. Vagy nem tudom, lehet neked édesanyád 2 hetente más pasikat hozott haza, de értelmes ember nem így csinálja, mert tekintettel van a gyerekére.
Ismerek homoszexuális párokat, és a gyereknek egyáltalán nem furcsa, hogy két nő neveli. A gyerekek sokkal flexibilisebbek ilyen téren, ők nem ítélkeznek rögtön. Egy gyerek azt nézi, az anyja hogy boldog...
"anyukám elvált mostanra új pasija lett és jé csokolóznak :)"
Nekem meg megtartották a szüleim privát dolognak a csókolózást, ahogy én sem állok le csókcsatát rendezni előttük a férjemmel. Szerintem ez így normális. Persze a puszik, ölelések, stb., beleférnek, de nálunk nem szokás mások jelenlétében nyelvcsatázni. Sajnálom, ha neked ebben kellett felnőnöd, de hidd el, nem minden szülő ilyen.
A liberalizmus-globalizmus átka: normálisan élő emberek is beleesnek a bulvárcsapdába.
Mint természetes identitást erőszakolják le az emberek torkán az aberrációt, a beteges hajlamot, s ennek következtében labilis személyiségek olyan vonzódást feltételeznek magukban, ami enélkül a csatornabűzös környezet nélkül nem fordulna elő.
Elfáradt kapcsolatok, a szexuális élet ellaposodása is vezethet odáig, hogy erősebb ingerekre, valami újra, szokatlanra vágynak.
Ahelyett, hogy megmaradnának a természetes, egészséges keretek között, a propaganda hatására átlépi a normalitás határát, és beleesnek a csapdába.
Én a pszichológusnál kezdeném egyedül, aztán a párommal együtt.
" A gyerekek sokkal flexibilisebbek ilyen téren, ők nem ítélkeznek rögtön. Egy gyerek azt nézi, az anyja hogy boldog... "
Hát ebben nagyon tévedsz.
A gyerek "eszi, nem eszi, nem kap mást".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!