Ezek után miért gondolja úgy anyósom, hogy nekem kellene bocsánatot kérnem?
Harmik babánkat várjuk, eredetileg is hármat terveztünk, pénteken kiderült, hogy a picuri is kisfiú. A családban mindenki örült, mert egészséges a pici, csak anyósom vágott pofákat, hogy így minek harmadik, ha az is fiú, minek annyi kölyök, semmi értelme (neki 4 fia van), jobb lenne, ha elvetélnék, mert akkor lenne még reménye egy kislányra... Erre én, igaz, nem a legszebb stílusban, de közöltem vele, hogy amennyiben ezt komolyan gondolja, húzzon haza és többet nem is kell hozzánk jönnie, mert ugysem fogom beengedni.
Most fűnek-fának azt harsogja, hogy én milyen bunkó voltam vele, még a fiát is ellene hangolom, pedig ő csak jót akar nekünk. Minden rokonnak és ismerősének elsírja bánatát, gondolom saját verzióban, akik szerint nekem kellene elnézést kérnem a viselkedésemért. Kezdek belefáradni a magyarázkodásba.
Csak annyit kérdezz az ilyen érdeklődőktől, hogy - Te bocsánatot kérnél attól, aki abortuszt javasolt egy egészséges babára, csak mert fiú?
Ha nem értik meg a problémát, akkor több szót nem is vesztegetnék rájuk!
Anyósom testvére szerint anyósomnak van igaza, mert egy családban felesleges ennyi fiú... Anyósom a saját bevallása szerint már csak azért vállalt az első fia után még gyereket, mert remélte, hogy lánya lesz. Azt mondta, ha tudta volna, hogy fiúk, elvetette volna őket (tehát a férjemet is).
Mondjuk az ismerősöket is megértem, mert most anyósom olyan vad dolgokat mondott, hogy én is nehezen hinném, ha valaki ilyet állítana, de szerencsére a szüleim is itt voltak, mikor kibukott belőle, tehát nem csak én értettem félre, sőt mikor a férjem átment hozzá, hogy rákérdezzen a történtekre, neki is elismételte.
Az anyósod egy elmebeteg!
Örülj a babádnak őt meg sz@rd le a rokonokkal eggyüt :D
Anyósod egy komplett idióta, de a férjed helyében is lenne hozzá egy két kéretlen szavam, főleg azután, hogy kijelentette, hogy a férjedet is elvetette volna, ha előre tudja, hogy fiú. Gratulálok. Ilyen bunkó hibbant szefós öregasszonyt, aki még a saját gyereke előtt sem türtőzteti magát.
Rokonoknak annyit mondanék, amit már előttem is leírtak. A gyerekvállalás nem úgy történik, hogy azt tartom meg ami nekem megfelel, a másikat meg eldobom. Ez gusztustalanul embertelen hozzáállás. Anyósodat az unokák közelébe se engedném.
Dehogy kell bocsánatot kérned.Kérjen ő!!!De úgysem fog :(
A rokonoknak,ismerősöknek a kérdeznek,mondd el,hogy mit mondott.Bár nem értem,miért hívogatnak,miért ütik bele az orrukat.
Mikor én várandós voltam,és nem tudtuk még a baba nemét(kisfiunk lett),anyósom kétszer is előadta,hogy nem örülne,ha lány lenne,mert az nem számít csak a fiú.
A Te anyósod ezen durván túltett.Szóba nem állnék vele,míg bocsánatot nem kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!