Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezek után miért gondolja úgy...

Ezek után miért gondolja úgy anyósom, hogy nekem kellene bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés

Harmik babánkat várjuk, eredetileg is hármat terveztünk, pénteken kiderült, hogy a picuri is kisfiú. A családban mindenki örült, mert egészséges a pici, csak anyósom vágott pofákat, hogy így minek harmadik, ha az is fiú, minek annyi kölyök, semmi értelme (neki 4 fia van), jobb lenne, ha elvetélnék, mert akkor lenne még reménye egy kislányra... Erre én, igaz, nem a legszebb stílusban, de közöltem vele, hogy amennyiben ezt komolyan gondolja, húzzon haza és többet nem is kell hozzánk jönnie, mert ugysem fogom beengedni.

Most fűnek-fának azt harsogja, hogy én milyen bunkó voltam vele, még a fiát is ellene hangolom, pedig ő csak jót akar nekünk. Minden rokonnak és ismerősének elsírja bánatát, gondolom saját verzióban, akik szerint nekem kellene elnézést kérnem a viselkedésemért. Kezdek belefáradni a magyarázkodásba.

2014. júl. 30. 10:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

Csak annyit kérdezz az ilyen érdeklődőktől, hogy - Te bocsánatot kérnél attól, aki abortuszt javasolt egy egészséges babára, csak mert fiú?

Ha nem értik meg a problémát, akkor több szót nem is vesztegetnék rájuk!

2014. júl. 30. 11:23
 12/23 intrepid ***** válasza:
80%
Az ő anyjának kellett volna elvetélni, amikor őt hordta ki.
2014. júl. 30. 11:23
 13/23 anonim ***** válasza:
87%
Aki számonkér, meg azzal jön, hogy anyósod szomorú, azoknak mondd el, hogy azt mondta, bárcsak elvetélnél. Ép eszű ember ezek után nem őt fogja sajnálni. Rosszindulatú boszorkány. Megérdemli, hogy ne mehessen hozzátok
2014. júl. 30. 11:32
 14/23 anonim ***** válasza:
13%
Én nem tudom elképzelni ilyen ember egyáltalán van.Tőlem szülhetsz 6 fiút is,de ha kérhetem önerőből.Unom már a nassalád mindenféle segélyezését.
2014. júl. 30. 11:33
 15/23 A kérdező kommentje:

Anyósom testvére szerint anyósomnak van igaza, mert egy családban felesleges ennyi fiú... Anyósom a saját bevallása szerint már csak azért vállalt az első fia után még gyereket, mert remélte, hogy lánya lesz. Azt mondta, ha tudta volna, hogy fiúk, elvetette volna őket (tehát a férjemet is).

Mondjuk az ismerősöket is megértem, mert most anyósom olyan vad dolgokat mondott, hogy én is nehezen hinném, ha valaki ilyet állítana, de szerencsére a szüleim is itt voltak, mikor kibukott belőle, tehát nem csak én értettem félre, sőt mikor a férjem átment hozzá, hogy rákérdezzen a történtekre, neki is elismételte.

2014. júl. 30. 11:59
 16/23 anonim ***** válasza:
90%

Az anyósod egy elmebeteg!

Örülj a babádnak őt meg sz@rd le a rokonokkal eggyüt :D

2014. júl. 30. 12:03
 17/23 anonim ***** válasza:
89%
Én megmondanám az aggódó rokonoknak, hogy nem látok olyat szívesen a házamban aki azt kívánja vetéljek el csak mert fiaim vannak. A gyerek vállalás nem arról szól, hogyha a zsákbamacskából nem azt húzzuk ami másoknak tetszik akkor kidobjuk ilyen undorító embertelen hozzáállást még nem láttam és hogy még igazat is adjanak neki?! Jól tetted hogy elküldted a búsba, kérjen ő bocsánatot
2014. júl. 30. 13:38
 18/23 anonim ***** válasza:
86%

Anyósod egy komplett idióta, de a férjed helyében is lenne hozzá egy két kéretlen szavam, főleg azután, hogy kijelentette, hogy a férjedet is elvetette volna, ha előre tudja, hogy fiú. Gratulálok. Ilyen bunkó hibbant szefós öregasszonyt, aki még a saját gyereke előtt sem türtőzteti magát.

Rokonoknak annyit mondanék, amit már előttem is leírtak. A gyerekvállalás nem úgy történik, hogy azt tartom meg ami nekem megfelel, a másikat meg eldobom. Ez gusztustalanul embertelen hozzáállás. Anyósodat az unokák közelébe se engedném.

2014. júl. 30. 15:35
 19/23 anonim ***** válasza:
66%
Nocsak...Látom a hasonló életfelfogású/gondolkodású anyósok megjelentek mindenkit lepontozni.
2014. júl. 30. 17:39
 20/23 anonim ***** válasza:

Dehogy kell bocsánatot kérned.Kérjen ő!!!De úgysem fog :(

A rokonoknak,ismerősöknek a kérdeznek,mondd el,hogy mit mondott.Bár nem értem,miért hívogatnak,miért ütik bele az orrukat.

Mikor én várandós voltam,és nem tudtuk még a baba nemét(kisfiunk lett),anyósom kétszer is előadta,hogy nem örülne,ha lány lenne,mert az nem számít csak a fiú.

A Te anyósod ezen durván túltett.Szóba nem állnék vele,míg bocsánatot nem kér.

2014. júl. 30. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!