Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha bocsánatot kérek tőle,...

Ha bocsánatot kérek tőle, akkor befejezi az áskálódást?

Figyelt kérdés

Anyósom nemrég vérig sértett, írtam is ki róla egy kérdést korábban. Úgy érzem (és a párom is), hogy nem én voltam a hunyó, nem csináltam semmit.

Aztán persze kiderült, hogy pusztán azért volt a balhé, mert az anyósom utál engem.

Akárhogy gondolkozom, nem jut eszembe semmi olyasmi, amivel megsérthettem volna, én mindig tisztelettel beszéltem vele, mindig segítettem neki amiben tudtam. Oké, elismerem, van olyan, hogy valaki nem szimpatikus a másiknak, de ez önmagában azért nem ok arra, hogy látványosan utáljon meg ordítozzon velem.

És a múltkori jelenet óta hívogatja a páromat meg írogat neki, hogy azonnal szakítson velem, meg elmond mindennek.

A párom rokonsága már hónapok óta mondogatja, hogy látogassuk meg őket, de én így nem akarok menni hozzájuk, mert a drága anyósom már telekürtölte az egész családot azzal, hogy én milyen utolsó szemét vagyok.

Arra gondoltam, hogy felhívom anyósomat és bocsánatot kérek tőle. Nem mintha hibásnak érezném magam, de hátha akkor abbahagyja, hogy hülyeségeket terjeszt rólam. Én tényleg nem bírom már ezt a helyzetet, utálok haragban lenni másokkal, azt meg pláne nem tudom elviselni, ha igazságtalanul és ok nélkül bántanak.

Ti mit gondoltok erről? Mit tennétek a helyemben?

2014. júl. 30. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Ne kérj olyanért bocsánatot soha, amit nem követtél el! Sajnos az ilyen nem változik.. Csak kevésbé látványosan csinálja.. :(
2014. júl. 30. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem bántottad meg, nehogy bocsánatot kérj. Ha mégis beszélni akarsz vele, inkább kérdezd meg, hogy ugyan mi baja, mi miatt utál téged, és mond rólad csúnya dolgokat.
2014. júl. 30. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Eszedbe ne jusson! Bocsánatkéréssel csak azt mutatnád, hogy bármit megtehet veled. Menj rokonlátogatóba, hadd lássák a saját szemükkel, hogy anyósnak nincs igaza, még az is lehet, hogy legközelebb valaki a védelmedre kel...
2014. júl. 30. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Ne menj bele a kis játszmáiba! A párodnak mondd meg, hogy állítsa le az anyját, neked nem kell semmit sem mondanod neki. Ha pedig találkoztok, akkor a minimálison kívül ne kommunikálj vele semmit.
2014. júl. 30. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

Nehogy bocsánatot kérj, hisz semmit nem tettél!

Beszélj a pároddal, hogy állítsa le az anyját, és ennyi. Más dolgod nincs. Ha találkoztok, köszönj, aztán heló.

Ne alázkodj meg soha, mert utána bármit meg fog veled tenni, te pedig tönkremész benne.

2014. júl. 30. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem csináltál semmit, nincs miért bocsánatot kérned. De azt megteheted, hogy elhívod egy süteményre, és beszélgettek. Hátha sikerül tisztázni.
2014. júl. 30. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonló helyzet, csak a párom hugával. Én megpróbáltam elrendezni, bocsánatot kérni, de semmi nem változott. Ugyanolyan szemét módon utálkozott, áskálódott tovább. Hagyd a fenébe, mert itt nem tudsz mit csinálni.
2014. júl. 31. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!