Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ezek után miért gondolja úgy...

Ezek után miért gondolja úgy anyósom, hogy nekem kellene bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés

Harmik babánkat várjuk, eredetileg is hármat terveztünk, pénteken kiderült, hogy a picuri is kisfiú. A családban mindenki örült, mert egészséges a pici, csak anyósom vágott pofákat, hogy így minek harmadik, ha az is fiú, minek annyi kölyök, semmi értelme (neki 4 fia van), jobb lenne, ha elvetélnék, mert akkor lenne még reménye egy kislányra... Erre én, igaz, nem a legszebb stílusban, de közöltem vele, hogy amennyiben ezt komolyan gondolja, húzzon haza és többet nem is kell hozzánk jönnie, mert ugysem fogom beengedni.

Most fűnek-fának azt harsogja, hogy én milyen bunkó voltam vele, még a fiát is ellene hangolom, pedig ő csak jót akar nekünk. Minden rokonnak és ismerősének elsírja bánatát, gondolom saját verzióban, akik szerint nekem kellene elnézést kérnem a viselkedésemért. Kezdek belefáradni a magyarázkodásba.

2014. júl. 30. 10:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
legközelebb, amikor egy rokon azt akarja, hogy kérj bocsánatot, akkor mondd neki, hogy nem fogok bocsánatot kérni, azért, mert anyós szerint el kellene vetéljek....majd ezzel zárd is le a témát ezzel
2014. júl. 30. 10:56
 2/23 A kérdező kommentje:

-Harmadik babánkat várjuk- kimaradt néhány betű

Eddig ma is hárman hívtak, hogy anyósom milyen szomorú a méltatlan bánásmód miatt.

2014. júl. 30. 10:58
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
A helyedben megmondanám a rokonoknak, ismerősüknek, hogy semmi közük hozzá. Anyóst meg látni sem akarnám.
2014. júl. 30. 11:07
 4/23 anonim ***** válasza:
95%

Nehogy már te kérj bocsánatot.

Elég érdekesen fejezi ki anyósod a csalódottságát.

Talán ha legközelebb hívnak, hogy kérj bocsánatot, kérdezd meg tőlük, hogy ők hogy reagálnának arra, ha az anyósuk az unokájuk halálát kívánná fennhangon. Odamennének bocsánatot kérni vagy nem.

Szerintem nem lesz több kérdésük.

2014. júl. 30. 11:10
 5/23 anonim ***** válasza:
94%
Az ilyen belepofázós rokonoktól megkérdezném, hogy vajon, ha az ő gyereküket akarná kikapartatni csak azért, hogy hátha lesz majd egy kislány, és a fiú nem kell, és különben is minek annyi gyerek, akkor ők ugyan mit reagálnának, mert nem kívánsz többet egy ilyen emberrel egy levegőt szívni, és fel lehet hívni a figyelmet, hogy törődjön a maga dolgával.
2014. júl. 30. 11:10
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

semmiképp ne kérj bocsánatot! nem neked kéne! mi az hogy vetélj el?! hogy mondhat ilyet?! azért mert lányt akart (már saját gyereknek is, nem csak unokának) nem kéne így hondolni a meg nem született fiúra...

a rokonoknak meg mondd meg hogy ő kívánja hogy vetélj el, és még te kérj bocsánatot. aki nem ért meg az elmehet a ...ba

2014. júl. 30. 11:13
 7/23 anonim ***** válasza:
91%
ja, és jól tetted hogy nem a legszebb stílust választottad! én is így tettem volna hadonló helyzetben
2014. júl. 30. 11:15
 8/23 anonim ***** válasza:
93%

"minek annyi kölyök, semmi értelme (neki 4 fia van), jobb lenne, ha elvetélnék"

Az, hogy hány gyereket vállaltok, a ti dolgotok, senkinek semmi köze hozzá.

Ha viszont bárki a gyerekem halálát kívánná, azt nem kidobnám, hanem kifilézném. Nagyon kulturált és diplomatikus voltál.

2014. júl. 30. 11:17
 9/23 anonim ***** válasza:
94%
Mond meg az anyósodnak,hogy Ő meg az agyát vetélte már el elég rég.
2014. júl. 30. 11:21
 10/23 anonim ***** válasza:
90%

Ne kérj bocsánatot, ő bántott meg téged! Azért a gyerek nem kívánságműsor, hogy szőke, kék szemű, loknis kislányt akarok... Esetleg közöld vele, hogyha ekkora probléma a fiúgyerek, akkor nem kötelező nagymamázni.

A telefonáló rokonra meg csak annyit, hogy foglalkozzanak a saját dolgukkal. Fel se vedd nekik, ha ennyire egy húron pendülnek anyóssal.

2014. júl. 30. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!