Előfordult már veletek hogy a párátok, férjetek, feleségetek családjából valaki előtettek meztelenkedett vagy nem volt szégyenlős?
"de meg a testüket sem merik felvállalni a sajat vérük, a szüleik elott, mikor ok voltal azok akik 1. láttak titeket eletetekben, raadasul meztelenul..."
Bocs, de te elolvastad a kérdést? Mert nem hiszem, vagy értelmezési gondjaid vannak!
A kérdés nem arról szólt, hogy anyukám, apukám, testvérem előtt szoktam-e vagy előfordult-e meztelenkedés vagy hogy meztelenül láttak-e, hanem a párom rokonai közül, érted? És nem gondolnám, hogy tök jó és normális dolog lenne, ha éppen a férjem apukája meztelenül látna vagy én őt, vagy a férjem fiútestvére parádézna előttem meztelenül vagy én ő előtte. Mert itt nem a vér szerinti rokonokról szólt a kérdés, hanem barátnő, barát, férj, feleség vér szerinti rokonairól, azok meg nem nekem a vér szerinti rokonaim. Ergo miért is kéne felvállalnom egy vér szerint idegen ember előtt nyíltan és szégyenkezés nélkül a testem vagy nekik előttem?
De attól, hogy valakinek van ízlése, az nem jelenti azt, hogy prűd is vagy szégyenkezne.
Szerintem a meztelenkedésnek is megvan a maga helye, a megfelelő személlyel.
És bocs, közel 10 éve vagyok együtt a férjemmel, de nőként baromira nem mutatkozom akkor sem meztelenül a férjem férfi rokonai előtt. És nem azért, mert prűd vagyok, mert anyukám, nővérem előtt nyilván nem szégyenlősködöm, de azért mindennek van egy határa, meg ízlés kérdése is. Elvégre nem mindenki kíváncsi arra, hogy miként néz ki a másik. De ha még tökéletesen is néznék ki, akkor is egy vér szerinti férfi vagy pont egy nem vér szerinti férfi rokon előtt nem fogom mutogatni magam.
Míg a te írásodból abszolút kitűnik, hogy neked mindegy, mert te akárki előtt is simán meztelenül vagy, ha már ismered egy ideje. Te ilyen vagy, más meg más.
És ha valaki a saját rokona előtt sem meztelenkedik, az is az ő dolga, kinek mi fér bele. Ettől még nem prűd, csak másképpen gondolkozik.
Az após meztelen szokott lenni.Direkt is és véletlen is volt már.Nem szokott érdekelni, mondjuk meg szoktam nézni...
De én is szoktam meztelenkedni előte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!