Anyósomnak annyira fontos, hogy engem útáljon és eltávolítson a családjából hogy még a fia egészsége sem számít neki?
Szerintem a férjed csak gyenge és ezt az anyósodra fogod.
Èn is sokszor diétázom, de enegem nem zavar hogy ott vannak a sütik, és más ételek. Èn nem ezsek belöle. De ugyan ez van a cigivel, hogy akkor gyujtok rá ha én akarok, és nem azért mert elöttem 100-an füstölnek.
Férjed gyenge és te az anyósodra fogod.
1. Itt föként NEM az anyóssal, hanem a férjeddek van baj, neki nincs elég akarata.
2. NEKI kellene tisztázni az anyóssal, hogy Ö (a férjed) MIT akar.
3. AZ anyós - akár a szomszédban lakik, akár messzebb, nem járkálhat csak úgy ki-be nálatok, elöre bejelentve jöhet, amikor nektek megfelel.
4. EZT a férjednek kellene megmondania, hogy ti külön család vagytok, ö csak vendég lehet ott.
Azt meg végképp nem értem, minek költözött a férjed haza az anyjához...
Szerintem tényleg iszonyú nehéz úgy diétázni, ha valaki folyton kínálgat és a nyakamon lóg, hogy egyek ezt vagy azt. Szerintem fizesd be az anyóst űrutazásra csak oda útra. Megéri a költséget. Jobb ötletem sajnos nincs.
Esetleg beszélhetnél a férjeddel, hogy téged nagyon zavar, hogy az anyukája ennyire beleszól az életetekbe, és neki erről mi a véleménye. Ha őt is zavarja, vagy belátja, hogy téged jogosan zavar, akkor ő is próbálja meg anyukát leválasztani. Pl. ne tudjon róla, mikor sétálni mentek, ne jöhessen át akármikor.
Hétvégenként elmehettek kirándulni is (a gyerek nem tudom, mekkora, de háti hordozóban kiválóan lehet vinni egész kicsi kortól), és ha az anyós is akar jönni, akkor megmondjátok, hogy most együtt szeretnétek lenni, 3. személy nélkül (a gyereketek, ha még elég kicsi, úgysem zavarja a beszélgetést). Mi a barátommal minden héten megyünk kirándulni, és ez nagyon jót tesz mind az én súlyomnak (őmiatta nem kell aggódni), mind a kapcsolatunknak, mert rá vagyunk kényszerítve a beszélgetésre, így semmi nem marad kitárgyalatlanul. Az erdőt is nagyon jó hétről-hétre látni, ahogy változik.
Igen a párom is lehetne határozottabb, de ő tényleg mindent megtesz (már 35 kg lement fél év alatt). Azt viszont nem hiszem, hogy természetes lenne, hogy a szomszédunknak már a rendőrséget kellett kihívnia, a sikítozás miatt, aminek az volt az oka, hogy a párom nem evett a tortából amit neki csinált. A rendőrök kijöttek, röhögtek egy jót és közölték, hogy inkább egyen belőle, mert "ez" (anyósom) addig nem fogja befogni.
Azért költözött haza, mert anyósomnak elméletileg szívrohama volt, aztán kiderült, hogy csak egy pánikroham. Addig a párom segített neki mert azt mondta, semmit nem tud megcsinálni (érdekes, főzni azt tudott). Sajnos ő az egyedüli fia aki felnőtt (lettek volna iker fiai, de halva születtek), a 3 lányáról azt sem tudja merre laknak, mert nem érdekli.
Már kizártuk a kertből is, de átmászik létrán és a teraszra pakolja a kajákat. Amióta a párom minden nap átmegy, legalább nem veri éjszaka vagy hajnalban az ajtót, hogy engedjük be, mert beszélni akar a fiával...
Ha átjön a kajával akkor megmondani neki hogy kösz nem kéritek.Legjobb lenne ha a férjed mondaná.Ha nem használ előkésziteni egy kukát és előtte beleönteni a kaját az ő szeme láttára.A férjednek kell erősnek lennie és határozottan leállitani még most.
Belegondoltál abba hogy mi lessz akkor ha a gyerekedet kezdi majd tömni?Most állitsátok le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!