Miért ilyenek a sógornőim?
El kell döntened hol a határ, amíg ráhagyod. Pl. az egyik előző válaszoló írta, hogy semmi baja nem lett a gyerekének hogy egyik délután banánt és nem tejpépet uzsonnázott. Ilyeneken felesleges vitázni, rá kell hagyni. De pl. ha allergiás lenne a gyerekem a banánra, akkor bizony nem engednék anyósnak. Tehát mindig mérlegelni kell, hogy annak amit akar lesz-e valamilyen negatív következménye vagy nem.
Amúgy minél kevesebbet találkoztok annál több türelmed lesz hozzá:) Ezt kell kikísérletezni, mennyi találkozás az, ami még belefér a toleranciaszintedbe (gyakrabban 2-3 órás találkozás szerintem a jobb, nem a ritkán több napos).
Ha a férjed jobban tudja kezelni, esetleg mehet néha nélküled is, addig te meg meglátogatod a saját szüleid, ez jó indok,nem lehet sértődés, ha mindenki a saját szüleinél van látogatóban. Ráadásul így több időtök marad kettesben, ha néha egyszerre megoldjátok a látogatást, nem egymás után.
Nagyon tetszik az 5-ös és a 16-os válaszoló válasza. (A többi is, de ezek olyanok, mintha én írtam volna őket) :)
Bár nekem anyósom meghalt, mielőtt megismerhettem volna, de én pont így tennék mint ez a két válaszoló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!