A párom megütött az anyja miatt?
Kikarmolta magát, te nem tettél semmit ez ellen, mikor ezt szóvá tette anyós kiakadtál és azt mondtad amit és ezek után még csodálkozol?
Sosem voltam híve a testi fenyítésnek. De szerintem a férjed csak azt pótolta, amit a szüleid anno elmulasztottak.
1) A gyerek körmét RÁGNI idejét múlt baromság, ráadásul gusztustalan, nem higiénikus, és fertőzésveszélyes.
2) Nyilván voltak előzményei a dolognak, nem csak annyi történt, hogy "Jaj kedveském, rágd már le a gyerek körmeit..." " NE POFÁZZ BELE A DOLGOMBA :@ " , ezért nem ítélhetjük el a kérdezőt, csak mert ezt mondta. Nem tudunk semmit se róla, se az anyósról, se a kapcsolatukról, sem erről a vitáról.
3) Pofonnal reagálni akkor is undorító dolog egy férfi részéről. Kedves kérdező, legközelebb nyugodtan legyintsd tarkón egy serpenyővel, ha hozzád mer nyúlni. Védd meg magad.
4) Ha nem akarod, hogy az anyósod beleszóljon a dolgokba, akkor ne legyetek egy közegben. Ja, és ne RÁGD a gyerek körmét, mert még a gondolattól is rámjön a hányinger.
"De szerintem a férjed csak azt pótolta, amit a szüleid anno elmulasztottak."
Aha, ez megint csak nem fair, mert ha a férfi "szájal", és a nő ad neki egy "nevelő célzatú pofont", a pasi max. röhög, nem esik neki a konyhaszekrénynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!