A párom megütött az anyja miatt?
Azért arra is kíváncsi lennék, hogy a fent leírt eset előtt mik történtek? Gondolom a kérdező sem ok nélkül ordított rá anyóspajtira...
Tudom, miről beszélek, van az a pont, amikor annyira eleged van a folyamatos ok nélküli b**zogatásból, hogy akkor is irritál, ha lélegez.
Hát ha én azt merném mondani az anyósomnak, hogy "ne pofázzon bele" és ezt ráadásul kikelve magamból, akkor az lenne a legkevesebb, hogy kapok egy pofont a férjemtől. Mondom ezt úgy, hogy sosem ütött meg és semmi agresszivitás sincs benne.
Viszont akkor sincs jogod ilyen hangnemben, ilyet mondani az anyukájáról, sőt senki másról sem! Ha nem tetszenek a tanácsai, akkor egyik füleden be, másikon ki. Ha már ez sem megy, akkor kultúráltan szólni, hogy nem kérsz a tanácsaiból.
Szép pár vagytok, maradjunk ennyiben. Zsák a foltját.
És nekem még 95-ben eü szakközépben is ezt tanították csecsemőgondozásból (egy 4 gyerekes, akkor már nyugdíjas bába), hogy a kicsik körmét ne vágjuk, hanem anyuka rágja le :))) Ennek ellenére én pl vágtam.
És ezért te kikeltél magadból??? Ha nekem ilyet mondott volna valaki, hogy rágjam le a gyerek körmét, kiröhögöm!
Elmondanád miért vagy olyan idegállapotban, mint egy kísérleti patkány az égő laborban?
Talán a férjednek most telt be a pohár a viselkedéseddel! Mesélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!