A párom megütött az anyja miatt?
A stílusért kaptad. Megérdemled, már ne is haragudj.
Ennyire neveletlen vagy, hogy nem tudsz szépen beszélni?
Még ha nem is értesz egyet vele, akkor is lehet kulturáltan elmondani.
:D Tudom nem ez volt a célod, de most megnevetettél. Mi az, hogy rágd le a gyermeked körmét? :D Ekkora hülyeséget én még nem hallottam.
A férjeddel kapcsolatban: te nem azért vagy hibás, amiért szóltál anyósodnak, hanem azért, ahogyan. Ha ő ezt az irtózatosan buta megjegyzését nem ordibálva tette, a te szóhasználatod sem valószínű, hogy jogos volt. A férjed pofonja viszont még annyira sem - egy értelmes ember erre annyit mondott volna, hogy ne beszélj így az édesanyámmal.
Én a férjeddel kapcs. komolyan elgondolkodnék rajta, hogy a megfelelő társ, apa-e.
Nem hiszem el, hogy ilyen van.
Mármint, hogy most komolyan kérdezed, hibás vagy-e.
Ha nekimentél volna az anyósodnak, veszélyezteted a testi épségét, vagy az életére törsz, akkor jogos a pofon, de semmilyen már eset nem adhat rá okot.
Teljesen mindegy, hogy mennyire bunkó valaki, közönségesen beszél, alpári, akkor sem lehet rá fizikai erővel válaszolni.
Tudom, hogy ennek a weboldalnak ez a mantrája, de most én is csatlakozok: hagyd ott ezt a verekedős, agresszív embert.
#6-nak igaza van.
Ez nem verés volt, hanem egy makarenkói pofon, hogy észhez térjen. Ha most nem kap magához a kérdező, akkor legközelebb ő kever le egyet az anyósának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!