Mi közül van ahhoz hogy mit és mennyiért dolgozunk? Miért szólnak ilyenbe bele?
Felmondtam az előző munkahelyemen két hónapja,közös döntés volt a férjemmel(ha nem mondok fel,arra az idegeim rámennek).Jelenleg állást keresek.emellett nem épp állambácsinak bevallva dolgozom itthonról,annyira nem rossz pénzért.Férjem sem keres rosszil,szépen eléldegélünk,nem sürgős,hogy bármilyen munkát elvállaljak,azt beszéltük meg,hogy ha nekem úgy jó,akkor egész nyáron is maradjak itthon,legalább nem kell próbaidőhöz igazítani a nyaralásokat.
Tehát élnénk nyugiba.
Viszont van nekem egy drága anyósom,aki csak akkor boldog,ha mindenbe beleszólhat. A szemembe mosolyog,ha nem hallom,akkor a férjemnek hord el mindennek,hogy én lusta dög vagyok,nem csinálok semmit,milyen már,hogy el kell tartania (ő nem tud a fekete melómról,tutira feljelentene,nem belegondolva,hogy a büntetést is a férjemmel együtt fizetnénk). Állandóan arról érdeklődik,mennyit keres a férjem-jóval kevesebbről tud-,mire mennyit költöttünk,és zavartatna el a férjemmel az első gyárba 3 műszakba (nem bántás azok felé,akik ott dolgoznak), vagy ki az utcasarokra,mondván ahhoz értek.
Odáig jutottunk,hogy a férjem fel sem veszi neki a telefont,mert nem képes befejezni,akármit mond neki.
Hogy lehet az ilyet leállítani?
Egyáltalán mi köze van hozzá?
Nem nyugdijas.(bár attól előre tartok,mi lesz ha az lesz,vagy összejön a baba ami épp tervben van)
Bár van köztünk szerencsére 150 km,de lehet az is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!